StoryEditorOCM
SportUSKORO NA VIŠNJIKU

KK Zadar počinje utakmicu i borbu za peto mjesto na Adidas Next Generation turniru

Piše Zadarski.hr
5. ožujka 2023. - 11:37

KK Zadar danas od 12.15 očekuje odlučujuća utakmica na prestižnom Adidas Next Generation turniru u kojoj se protiv momčadi Maccabi Tel Aviv bore za 5. mjesto.

Trener Roko Jurlina otkriva očekivanja od svoje momčadi te poziva sve ljubitelje košarke da u sportskoj dvorani Krešimir Ćosić zajedno podrže domaće mlade talente u što boljem plasmanu.

- U jučerašnjoj teškoj utakmici protiv Barcelone propustili smo neke šanse da se odvojimo na neku osjetljivu prednost, to nas je koštalo rezultata što je na kraju bilo presudno. Momcima nemam što zamjeriti, odlično su se borili protiv jednog ovako jakog protivnika i pokazali da su zasluženo na ovom turniru te da imaju budućnost – istaknuo je trener KK Zadar Roko Jurlina koji je ujedno pohvalio organizaciju ANGT turnira te ususret današnjoj utakmici zaključio: Maccabi Tel Aviv također je jedan europski gigant, no nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i uspjeti pobijediti.

Cedevita Olimpija Ljubljana i Next Generation Team Zadar u 14.30 sati odmjerit će snage za 3. mjesto na Turniru, dok će se za 1. mjesto u 16.45 sati boriti Casademont Zaragoza i Barcelona.

Za one najmlađe organiziran je Kids’ Day na kojem su svoje umijeće pokazali članovi obitelji i podmladka istih.

Ulaznice se po simboličnoj dnevnoj cijeni od 5 eura, koja vrijedi za sve utakmice, mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik. 

27. travanj 2024 15:14