StoryEditorOCM
SportUSPJEH

Kadeti NK Bibinja proslavili su uspješnu sezonu osvajanjem prvog mjesta u Skupini B. Već su trojica debitirala u seniorima!

Piše I.Gjergja
16. studenog 2020. - 20:49

Kadeti NK Bibinja proslavili su uspješnu sezonu osvajanjem prvog mjesta u Skupini B, kojeg dijele sa kadetima NK Zadra II s istim brojem osvojenih bodova - 21.

U ukupnom dijelu natjecanja tijekom jeseni imaju jedan poraz, a gol razlika im je impozantn:  28 postignuta i tri primljena gola. Predano radeći i educirajući mlade kadete trener Hari Rančić već je sada iz ove plejade talentiranih kadeta „izbacio“ tri u seniorski sastav koji su već debitirali i skrenuli pozornost na svoju igru. Sutra će biti oslonac i nositelji igre u NK Bibinju, a što je i cilj kluba. Ozbiljan odnos prema svojim igračima, kojima je kao roditelj prema djeci, krasi trenera Harija Rančića.  

-Za ovaj uspjeh su najzaslužniji moji igrači koji su svojim radom, treninzima i odricanjem stvorili pravu klapu na terenu i van njega. Svi slušaju, prate i rade ono što im se kaže. Nema zabušavanja, maksimalno su u ovoj dobi predani nogometu. Pored njih uspjehu je „kumovala“  i uprava kluba na čelu sa predsjednikom Matom Bugarijom koji razumije klince, zna što im treba i u njemu i ostalima imamo veliku potporu, uostalom i Mate je nogometaš. S igračima, upravom dijelimo postignuto, kazao nam je kratko vidno zadovoljni trener Rančić.

Oni su najbolji, kadeti NK Bibinja: David Šimunić, Ivan Cindrić, Dominik Iglić, Luka Vuica, David Lenkić, Marko Rašić, Domagoj Lonić, Danijel Glavić – kapetan, Andrija Škulić, Filip Sorić, Donat Bugarija, Frane Bralić, Danijel Petar Ukalović, Luka Šimunić, Filip Lonić, Dominik Lisica, Enzo Lisica, Ivan Sekula, Toni Šindija, Mateo Omerović. Trener: Hari Rančić.

16. lipanj 2024 02:18