StoryEditorOCM
SportDANAS PROZIVKA

Hari Rančić, trener županijskog ligaša NK Bibinje: "Vjerujem da možemo ostati, iako smo pomlađeni iz našeg juniorskog kadra, u vrhu ljestvice"!

Piše Ivica GJERGJA
20. siječnja 2022. - 13:11

Hari Rančić, trener županijskog ligaša NK Bibinje za danas na igralištu „Franka Lisice“ u 16 sati zakazao je prozivku. Na nju se trebaju javiti svi nogometaši koji su nastupili u prvom dijelu polusezone. Inače prvi dio NK Bibinje su bile odlični, zauzeli su drugo mjesto iza Polače sa 29 osvojenih bodova. Pokazalo se da trener Rančić i njegov tim znaju posao, a za očekivati je da tako nastave i dalje.

Prvog dana priprema struka će iznijeti Plan i program aktivnosti. U početnoj fazi bazirat će na hvatanju „arije“, da bi isto tako počeli i rad s loptom. Nakon toga, koliko smo saznali, igrat će se prijateljske utakmice. Kad smo trenera Harija Rančića upitali što očekuje u narednoj polusezoni i gdje će biti plasirano Bibinje, kazao je:

- Bitno mi je kao i mojim dečkima da se dobro spremimo. Vjerujem da hoćemo, a onda u „boj“ za svaki bod. Vjerujem da možemo ostati, iako smo pomlađeni iz našeg juniorskog kadra, u vrhu ljestvice. Nećemo dečkima stvarati obvezu, no vjerujemo da oni to mogu, kazao je Rančić.

23. svibanj 2024 08:17