StoryEditorOCM
SportJEDINSTVENA LOKACIJA

Drugi Croatian Knights - boksački spektakl u Dragama! Dođite pogledati oglede na rivi, uz zalazak Sunca...

Piše Ivica GJERGJA
1. srpnja 2024. - 19:18

U BK Aresu - Diaboliku je gotovo sve već spremno za ovogodišnje drugo izdanje spektakularnog boksačkog turnira – Drugi Croatian Knights, koje će se održati u Dragama. Na jedinstvenoj lokaciji smještenoj uz prekrasnu obalu doživjet ćete spoj tradicije i suvremenog sporta, stoga i ova fotografija koja simbolizira duh turnira a prikazuje viteza kako predaje mač boksaču, prenoseći čast i odlučnost sa stoljetnih ratnika na moderne sportaše.

Moramo kazati da je fotografija nastala na vidikovcu Čelinka odmah iznad mjesta održavanja manifestacije u mjestu Drage 22. svibnja 2024.godine, od strane organizacijskog odbora boksačkog kluba Ares - Diabolik (Karla Tadić, Šime Krešimir Zeko i Luka Bukvić).

image

Boks Drage

I. G./Slobodna Dalmacija

Još malo pojedinosti o turniru: borit će se boksači iz Zadra, Hrvatske i drugih zemalja svojevrsna međunarodna konkurencija, pružit će vam vrhunske borbe i nezaboravne trenutke.

Još jednom nije zgorega podvući da vas na turniru čeka predivna lokacija - ring će biti smješten odmah uz more, okružen jedrilicama, s idiličnim zalaskom Sunca, neposredno uz prekrasnu novu Marinu. Savršeno mjesto za uživanje u sportu i prirodnim ljepotama. U duhu viteštva - turnir slavi vrijednosti hrabrosti, poštovanja i fair-playa, povezujući prošlost i budućnost kroz sportsku manifestaciju, a ujedno promovira ovaj sport, izvrsnom promocijom boksa i sporta u Zadarskoj županiji.

Pozvani ste pridružite im se i budite dio ovog jedinstvenog događaja gdje će moderni vitezovi u boksačkim rukavicama pokazati što znači boriti se s čašću i odlučnošću.

Turnir će se održati kraj osmog mjeseca. Mjesto održavanja - Drage. Organizator - Boksački klub Ares-Diabolik, Zadar.

image

Boks Drage

I. G./Slobodna Dalmacija
01. srpanj 2024 19:19