StoryEditorOCM
SportDRUGI DAN

Donosimo rezultate sinoćnjih utakmica na 6. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević, sve je oduševio potez igrača Arbanasa

Piše Zadarski.hr/HUAJ
18. kolovoza 2022. - 17:24

Na vanjskim malonogometnim terenima jučer se odigravao drugi dan 6. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević, a u nastavku vam donosimo rezultate jučerašnjih utakmica. 

Udruga mladih 'Santa Fe' 2:5 Mnk Sukošan

Nakon početnog vodstva bodula, Sukošanci ubacuju u brzinu više i dolaze do pobjede od čak 5:2.

Mnk Sinjoreovo 4:1 Mnk Zadranka

Na pogon Blaža Katuše Sinjoretovo preko Zadranke odlazi u prvo kolo. Treba napomenuti da je Sinjoretovu posao bio olakšan jer u sastavu Zadranke nije bilo njihovog ponajboljeg igrača Juraja Jurjevića.

Mnk Smiljevac 0:4 Mnk Termin

Ni prekaljeni Miroslav Andačić-Batan nije pomogao Smiljevcu da dođu do pobjede protiv razigranog i rastrčanog Termina. Uvjerljiva pobjeda od čak 0:4.

Generacija 90 3:2 Mnk Azine 2020

U nedostatku fantazije Jure Pedića, Ante Vukorepa je preuzeo stvar u svoje ruke te oduševljavao publiku svojim čarolijama i odveo Generaciju do pobjede.

Mnk Žerava 2:7 Aqua Kemijsko Čišćenje

Napadači Aqua Kemijskog Čišćenja bili su posebno raspoloženi. Čak pet različitih igrača upisalo se u listu strijelaca,a posebno nas se dojmio drugi pogodak Maria Vidaića-Piduna.

Taxi Rogić 1:4 Nogometni Sudci Zadarske Županije

Nedovoljno spremni Hrvoje Hrce Rogić nije uspio svoje mlade suigrače dovesti do pobjede protiv Nogometnih Sudaca Zadarske Županije.

Sv. Martin Pridraga 2:2 (3:4p) Pink Panteri Bibinje

Nakon vodstva Pridražana od 2:0, Pink Panteri koriste njihovo opuštanje i uspijevaju izjednačiti do kraja utakmice. U ruletu šesteraca sretniji i spretniji su Bibinjci i prolaze u prvo kolo.

Konoba Nikol Murvica 3:1 L&T Cleaning Sukošan

Josip Sudinja jednostavno nije mogao sam protiv čvrste momčadi kao što je Konoba Nikol. Pobjedom od 3:1 Konoba Nikol prolazi u sljedeće kolo.

Arbanasi 3:2 Tornado Bibinje

Nakon visokog vodstva Arbanasa od 3:0, Bibinjci se vraćaju u utakmicu s dva kasna pogotka te imaju čak i šesterac za izjednačenje u zadnjim sekundama utakmice,ali vratar Arbanasa brani i odvodi svoju ekipu do pobjede. Iz HUAJ ističu kako žele pohvaliti momčad Arbanasa i njihovog igrača Matea Čirjaka koji 20 sekundi do kraja utakmice, kod vodstva svoje ekipe od 3:2, priznaje da je dirao loptu rukom u šestercu i daje priliku protivniku da dođe do izjednačenja. Želimo pozvati sve ekipe da slijede ovaj primjer te svojim ponašanjem još malo uveličaju ovu malonogometnu manifestaciju.

Mnk Brodarica ML Invest 5:0 Mnk Ražanac

Nakon što je publiku oduševljavao u Splitu u Vukovarskoj ulici, Antonio Rončević večeras je došao i kod nas na Višnjik i u istom tom tonu odveo svoju Brodaricu do visoke pobjede od 5:0.

Dišpet Bar 5:1 Posedarje 1194

Momci iz Dišpeta, na čelu s Rentom Novićem,poslužili su Posedarcima u mrežu čak pet komada te se plasirali u slijedeće kolo.

Raspored i termini odigravanja utakmica (18. kolovoza)

Teren A

19:00 Sabunjar Riba nekretnine vs Kampo Kaštelo (veterani)

19:45 Albatros vs Mnk Nadin

20:30 Mnk Stanovi Zadar vs Sinje more Tribunj

21:15 PP Zadar vs Riba nekretnine

22:00 Mnk Visnjik vs MNK Tin Zadar

22:45 Mnk Varoš Zadar Zara Dental Centar vs Mnk Osam Mladi

Teren B

19:00 Mnk Tigrovi vs Termin (veterani)

19:45 Mamma Mia Zadar vs Hermolux (veterani)

20:30 Futsal klub Plovanija Zadar vs MNK Kontra

21:15 Mnk Puntamika vs Futsal Klub Slivnica

22:00 Lovinac vs ŠC Torba Debeljak

22:45 Stanovi Bilbao vs Jadran Vrsi

28. lipanj 2024 02:35