StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG

Dominatniji Primorac u derbiju srušio Junaka, pobjedu je donio Vučković jedinim zgoditkom na utakmici

Piše I. Gjergja
2. ožujka 2024. - 19:07

PRIMORAC - JUNAK 1:0

BIOGRAD - Igralište Kazimira i Silvija. Sudac: Mišo Krešić (Metković). Pomoćnici: Kuran i Radonić.

Strijelci: 1:0 Vučković (63).

Najbolji igrač: Marin Vučković (Primorac).

PRIMORAC: Stojanov 7, Gambiraža 7, Torbarina 7, Kadija 7, Bitunjac 7, Vodopija 7, Birkić 7, Lazarevski 7, Musa 7, Vučković7,5, Jurišić 7. Trener: Leo Šarić 7.

JUNAK: Cvrlje 6,5, Modrić 6,5, Kulović 7, Masteljić 6.5, Puljić 6.5, Vrdoljak 6, Tadić 6, Vuko 6, Blažević 6, Sikira 6, Stanić.6 Trener: Ivan Medvid 6,5.

U Biogradu na igralištu Kazimira i Silvija odigran je derbi kola, koji je na kraju pripao domaćinu. Primorac je nakon dobre igre protiv Neretvanca u prošlom kolu osokoljen dočekao jednog od pretendenta za naslov prvaka sinjski Junak, koji je u Biograd došao poljuljan, ali ipak spreman za derbi. Bila je to borbena, zanimljiva i dosta neizvjesna utakmica u kojoj je prvi dio susreta završio bez zgoditaka, dok su u nadigravanju dvije odlične momčadi profitirali gledatelji. Bilo je prigoda i poluprigoda, no vratari i nespretnost napadača nije "donijela" zgoditke. Domaćin je bio dominatniji, tražio je igru i u 63. minuti, nakon lijepo izvedene akcije napadačkog reda i brze kontre, Vučković je bio u situaciji u kojoj se ne može promašiti - zabio je za vodstvo 1:0. Iskazali su se i gosti, koji su izuzetno jak i kompaktan sastav, no ovaj put nisu mogli više od poraza. Nakon završetka susreta igrači Primorca su slavili veliku pobjedu sa svojim navijačima.

23. svibanj 2024 20:28