StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI CUP MLADIH "DEBELJAK 2017"

Domaćini po četvrti put imaju najbolje "tiće", među "papalinama" inajbolja Gorica

Piše Ivica Gjergja
30. kolovoza 2017. - 14:30
de1

NK Debeljak tradicionalno organizira turnir Cup Debeljaka na kome sudjeluju dječaci u kategorijama "tića" i "papalina", pa su tako učinili i ove godine. U kategoriji "tića" bilo je sedam momčadi: Zlatna luka, Debeljak, Vrčevo, Zara, Posedarje, Primorac i Pakoštane. U finalnom srazu Debeljak je bio bolji od Pakoštana kod izvođenja penala, jer je regularan dio susreta završen bez zgoditaka.

Finale: DEBELJAK - PAKOŠTANE na penale 3:2 (0:0)

Debeljak je nastupio u sastavu: Nikola Jelić, Marijeta Rogoznica, Ivan Jerak, Lukas Torbarina, Ante Smolić, Leona - - uiza Zrilić, Marin Jerak, Tino Smolić- Ročak, Jakov Smolić, Iva Strenja, Karmen Peričić, Mihovil Marić, Luka Jerak, Marko Mišković, Stipe Šimurina, David Kelava, Ivan Trošelj. Trener: Hari Rančić.

Najbolje momčadi i pojedinci:
Prvi je Debeljak, druge su Pakoštane, a treće Vrčevo.
Najbolji igrač: Tino Smolić-Ročak,
Najbolji strijelac: Oliver Ružić.
Najbolji vratar: Nikola Zelić.

 

PAPALINE


U kategoriji "papalina" nastupilo je pet momčadi: Primorac, Gorica, ABECEDA SPORTA, Arbanasi. U finalu su se sastali Gorica - ABECEDA SPORTA 6:2. Dečki iz Gorice bili su uvjerljivi i zasluženo se okitili prvim mjestom, te pokalom pobjednika.

Najbolje momčadi i pojedinci:
Prva Gorica, druga ABECEDA Sporta, treći Primorac. 
Najbolji igrač: Luka Mikulić,
Najbolji strijelac Mate Katuša,
Najbolji vratar Mate Vrkić.

 

Na kraju turnira trener Tića Debeljaka, Hari Rančić imao je potrebu reći par riječi:

-Zahvala u prvom redu predsjedniku NK Debeljaka, Bruni Torbarini, te sponzorima i Općini Sukošan, također klubovima sudionicima turnira, a posebno roditeljima koji su djeci dali punu podršku. Uvjeravam vas da ćemo i sljedeće godine organizirati turnir još bolji i uspješniji, kazao je Rančić.

Treba kazati da četvrtu godinu za redom Debeljak osvaja turnir, a od toga tri godine pod vodstvom trenera Harija Rančića.


 

21. lipanj 2024 04:20