StoryEditorOCM
SportNOVOST U NK SABUNJARU

Boris Tičić novi trener!

Piše Ivica Gjergja
3. studenog 2017. - 21:30
boris ticic

Nedavno je došlo do raskida međusobnog odnosa između trenera Mladena Zankija i NK Sabunjara uz obostrano razumijevanje i suglasnost. Nakon Mladena jednu utakmicu je vodio trener u klubu Blaž Mustać, a sada je čelništvo kluba našlo rješenje i angažirano iskusnog i prvoligaškog trenera Borisa Tičića.

Boris je bio u NK Rijeci, Orijentu, igrač i trener. Zanimljivo da je trenirao Tončija Skroču, sadašnjeg igrača Sabunjara, kao kadeta u NK Rijeci, te njegova brata. Sada će Boris i Tonči skupa u borbu za spas Sabunjara i dignuti ga sa posljednjeg mjesta Prve županijske nogometne lige.

- Sabunjar je klub sa tradicijom. Poznajem tu dosta ljudi, pa moji su po majci iz Nina, a živim u Povljani na Pagu. Pozvali su me, željeli su sa mnom raditi, što sam prihvatio. Nemam čarobni štapić, sve ovisi kako će igrači i koliko dolaziti na treninge: Želimo i moramo skupa trenirati, te dignuti Sabunjar na višu razinu igre, kratko nam je kazao Boris Tičić.

Podsjetimo da je Boris Tičić 2000/01 godinu bio pomoćnik Neni Gračanu u NK Rijeci, trener Orijenta, Labina i mnogih klubova.

09. svibanj 2024 10:22