StoryEditorOCM
SportVELIKA CIFRA

Bomba nakon šoka protiv Italije: Livaković radi iznenađujući transfer, Vatreni seli u bivšeg prvaka Europe?

Piše SN
25. lipnja 2024. - 20:04

Dan nakon nevjerojatnog 1:1 remija Hrvatske i Italije, zbog kojeg će Vatreni najvjerojatnije završiti svoj put na Euru u Njemačkoj, u turskim medijima pojavila se informacija prema kojoj je Jose Mourinho prihvatio prodati Dominika Livakovića.

Kako navodi Fotomac, a prenose Sportske novosti, portugalski stručnjak odlučio je prihvatiti nedavno pristiglu ponudu škotskog Celtica, a riječ je o cifri od 9 milijuna eura.

"Škotski Celtic pokucao je na vrata Fenerbahçea za iskusnog vratara s transferom od 9 milijuna eura. Nakon što je i Liva htio otići, ova ponuda je prihvaćena. Službeno priopćenje bit će objavljeno uskoro.", navode Turci.

Isti izvor navodi da Mourinho već ima i spremnu zamjenu za Livakovića. U klub bi tako trebao stići Mattia Perin, rezervni golman Juventusa koji u Staroj dami nema previše prostora za igru, pošto je startni vratar kluba Wojciech Szczęsny. U Fenerbahče bi trebao stići bez odštete.

image
Ronny Hartmann/Afp

Celtic je postao prva britanska momčad i jedina škotska momčad do danas koja je osvojila Europski kup, pobijedivši Inter iz Milana u finalu 1967. godine. U zadnjih 20-ak godina, Celtic je stigao do finala Kupa UEFA u 2003. godine, koje je izgubio rezultatom 3:2 nakon produžetaka od Porta.

25. lipanj 2024 20:04