StoryEditorOCM
SportCROATIAN KNIGHTS

Boksački turnir u Dragama uz izravan televizijski prijenos provjera je za nadolazeća međunarodna natjecanja

Piše Zadarski.hr
13. kolovoza 2024. - 09:12

Mjesto Drage domaćin je drugog Croatian Knights boksačkog međunarodnog turnira koji će se održati u subotu 31. kolovoza.

Događaj počinje u 19 sati u uvali Dugovača a ulaz je besplatan. Vrhunski sportski program predstavlja provjeru za nadolazeća svjetska i europska prvenstva u boksu.

Sportski entuzijasti koji ne mogu doći na turniru događaj će moći pratiti u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji. Ovo je prilika da ljubitelji boksa diljem zemlje vide odlične boksače s domaće i međunarodne boksačke scene.

Na turniru će nastupiti europski osvajači medalja, uključujući Lorenu Horvat, dvostruku prvakinju Europe i aktualnu juniorsku doprvakinju Europe.

„Ovaj turnir predstavlja izvanrednu priliku za naše boksače da se pripreme za nadolazeća svjetska i europska prvenstva. Sudjelovanje europskih medaljaša i talentiranih boksača iz cijele regije omogućuje nam da se natječemo na najvišoj razini i testiramo svoju spremnost. Vjerujem da će svaki natjecatelj  pružiti svoj maksimum i pokazati zavidnu razinu boksačkog umijeća“ kazao je trener Nikola Marketin

Trener Vedran Bajlo dodaje kako je drugi Croatian Knights boksački turnir idealna prilika za sve naše boksače da se dokažu i dodatno motiviraju pred važna međunarodna natjecanja. "Posebno smo ponosni što će naši sportaši nastupiti uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji, čime će njihov trud i zalaganje biti vidljivi široj publici. Uz ovakvu konkurenciju, sigurni smo da će ovaj turnir biti izuzetno uzbudljiv i kvalitetan događaj.“

Program turnira bit će upotpunjen nastupima Vitezova vranskih, mažoretkinjama, te DJ-em. 

Ring će biti smješten uz more, okružen jedrilicama i novom marinom, s vrhunskom produkcijom koja će omogućiti svakom boksaču poseban ulazak u ring.

Ovo je jedinstvena prilika za promociju boksa i sporta u Zadarskoj županiji, a očekuje se da će događaj privući pažnju široke publike, kako lokalno tako i na nacionalnoj razini 

Organizatori se zahvaljuju Općini Pakoštane i načelniku Milivoju Kurtovu na podršci koja je omogućila realizaciju ovog sportskog spektakla. 

28. rujan 2024 18:05