StoryEditorOCM
SportDONACIJA

Boksački savez Zadarske županije uručio opremu boksačkim klubovima B.K. Ares, B.K. Bandog, B.K. Sv. Krševan, B.K. Pašman, B.K. Rebel i B.K. Zadar

Piše Niko Marketin
13. veljače 2024. - 18:22

Boksački savez Zadarske županije uručio je opremu boksačkim klubovima B.K. Ares, B.K. Bandog, B.K. Sv. Krševan, B.K. Pašman, B.K. Rebel i B.K. Zadar, zahvaljujući projektu "Vježbajmo kroz zadarsku županiju od malih do mladih". Oprema je osigurana na natječaju za sufinanciranje sportskih programa koji potiču lokalni sport i sportska natjecanja, a koji je organiziralo Ministarstvo turizma i sporta.

Tijekom ceremonije uručenja, predsjednik Boksačkog saveza Zadarske županije, Hrvoje Marić, posebno je zahvalio predsjednici Sportske zajednice Grada Zadra, Snježani Jurinić, za neprestanu podršku Savezu od njegovih početaka. Jurinić je prepoznala važnost rada boksačkih klubova i uključila ih kao partnere u projekt Ministarstva turizma i sporta (MINTS), čime je omogućeno da svako dijete u Zadarskoj županiji ima priliku redovito se baviti borilačkim sportovima.

27. travanj 2024 17:04