StoryEditorOCM
SportHNK ZADAR

Bivši igrač i svojedobno prvi strijelac Lige preuzeo trenersku klupu i za pomoćnika postavio još jednog nekadašnjeg nogometaša

Piše I.G.
8. siječnja 2021. - 17:21

Dosadašnjem treneru seniorske momčadi istekao je ugovor krajem studenog, a ovim putem mu se zahvaljujemo na dosadašnjem redu i želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri. Upravni odbor HNK Zadar je danas na sjednici donio odluku o imenovanju Želimira Terkeša za novog trenera seniorske momčadi kluba,  objavili su iz HNK Zadar.

Predsjednik Damir Knežević je s Terkešom potpisao ugovor koji je odmah stupio na snagu, a novi trener će momčad povesti na pripreme kad to dopuste epidemiološke prilike, najvjerojatnije 1.veljače. Terkeš je za svog pomoćnika odabrao Dragana Blatnjaka koji je od ranije zaposlen u Klubu, točnije u Školi nogometa.

Povodom potpisa ugovora novi trener je izjavio:

-Počašćen sam prilikom koju sam dobio i želim se zahvaliti upravi Kluba. Poznajem starije igrače s kojima sam dijelio svlačionicu, a mlađe tek trebam upoznati. Vjerujem da će suradnja biti uspješna, rekao je Terkeš.

40-godišnji trener je posljednje dvije sezone kao pomoćni trener radio u bugarskom prvoligašu Lokomotivu iz Plovdiva s kojim se okitio naslovom pobjednika bugarskog nogometnog kupa. Zadarskoj javnosti je poznat kao dugogodišnji igrač Nogometnog kluba Zadar u dresu kojeg je 2008. postao najbolji strijelac 1.HNL.

21. lipanj 2024 21:58