StoryEditorOCM
RegionalSTAND-UP SHOW

SplickaScena: pogledajte kako se sinoć u Bibinjama zabavljalo ‘i staro i mlado‘

Piše Zadarski.hr
20. srpnja 2023. - 14:57

Dvorske lude sinoćnji je show stand-up kolektiva SplickaScena koji je glasno nasmijao i zabavio bibinjsku publiku u cjelovečernjem nastupu. Počevši nešto iza 21:00, šarmantni Trg Sri Sela pretvoren je u pozornicu za stand-up show u kojem su se komičari kolektiva SplickaScena - Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo, Ante Travizi i Josip Škiljo – predstavili publici osebujnim šalama.

Britkim humorom i brzim dosjetkama četvorica stand-up komičara ovog hvalevrijednog splitskog kolektiva glasno su nasmijala okupljene na Trgu Sri Sela, a na tepihu su se našle teme svakodnevice s kojima se gotovo svi mogu poistovjetiti. Kroz skoro sat i pol nezaboravne stand-up komedije, komičari nisu ostali dužni ama baš nikome i kvalitetno ‘opleli‘ po stanju nacije. Iako kao kolektiv neprestano nastupaju po čitavoj Hrvatskoj, show specijal Dvorske lude jučer je u Bibinjama izveden po prvi put, a publika ga je nagradila iscrpnim aplauzom i neprestanim iskrenim smijehom.

Jučerašnji je show Dvorske lude bio pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Bibinje, stoga su svi posjetitelji uživali u skoro sat i pol vrhunskog humora – besplatno. Posjetite Bibinje ovog ljeta, očekuje vas bogati Ljetni program 2023. s pregršt zanimljivih događanja za nezaboravne ljetne trenutke. 

10. lipanj 2024 10:15