StoryEditorOCM
RegionalNA PAGU

Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama: državljani Velike Britanije privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske

Piše M.K.
8. srpnja 2022. - 13:52

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su dva kriminalistička istraživanja nad dva državljanina Velike Britanije u dobi od 22 i 23 godine koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U srijedu, 6. srpnja u večernjim satima na paškom području kod 23-godišnjaka je pronađeno oko 7,29 grama kokaina te oko 12 grama marihuane pakirano u više pojedinačnih pakiranja, jedna PVC vrećica sa oko 59,4 grama ketamina, kao i jedan  jedan „joint“ s oko 0.8 grama marihuane.

Jučer, 7. srpnja oko 00.30 sati, također na paškom području, kod 22-godišnjaka policija je pronašla 37 komada tableta MDMA (ecstasy), oko 5,2 grama kokaina te oko 3,4 grama ketamina, sve pakirano u više pojedinačnih pakiranja.

Pronađena droga im je oduzeta, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv obojice državljanina Velike Britanije nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te su jučer u večernjim satima privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

 

04. svibanj 2024 15:51