StoryEditorOCM
RegionalPODUZETNIŠTVO

Održano Međužupanijsko stručno vijeće za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju, podsekotor Ekonomija u inkubatoru Inovativnog Zadra

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2024. - 18:25

U petak, 28. lipnja održano je Međužupanijsko stručno vijeće, za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju, podsekotor Ekonomija u novootvorenom Poduzetničkom inkubatoru Inovativnog Zadra na Bilom brigu.

image

Međužupanijsko stručno vijeće podsekotor Ekonomija

Pr/Slobodna Dalmacija

Događanje je moderirala voditeljica stručnog vijeća, nastavnica, mentor ekonomske skupine predmeta u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar, Anita Kocman. Na stručnom skupu sudjelovali su nastavnici ekonomske skupine predmeta iz Ekonomsko birotehničke i trgovačke škole, Zadar, Srednje škole Lovre Montija iz Knina, Srednje škole Obrovac, Srednje škole kneza Branimira, Benkovac i Srednje škole Gračac. Održana su stručna predavanja na temu Stres i mentalno zdravlje djece i mladih - Antonia Ražnjević, mag. psych., edukantica realitetne psihoterapije, zaposlena u terapijskoj zajednici Mondo Nuovo, Sektorske teme - WSC natjecanja, novi strukovni kurikuli - Anita Kocman, dipl.oec, mentor, Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar, te Primjeri dobre prakse – natjecanja učenika - Dragan Boduljak, dipl. oec., prof. savjetnik, Srednja škola Lovre Montija Knin.

image

Međužupanijsko stručno vijeće podsekotor Ekonomija

Pr/Slobodna Dalmacija

Dubravka Meštrović, Specijalist za potporu poduzetništvu u Inovativnom Zadru održala je stručno predavanje i provela posjetitelje novim moderno opremljenim inkubatorom koji nudi korisnicima najam ureda, prostora za radionice, sastanke i prezentacije, radne jedinice za coworking uz administrativne usluge, zajedničku recepciju i ostalu uredsku opremu, internet, telefon te usluge kantine. U ponudi su također i poslovno savjetovanje, edukacije, financiranje i razrada poduzetničke ideje. Posjetitelji su imali priliku upoznati i vlasnike tvrtki, korisnike inkubatora Digitcom, Electrotech i Zizi Biro koji su podijelili svoja iskustva vezana za poslovanje i boravak u inkubatoru.

01. srpanj 2024 18:26