StoryEditorOCM
RegionalEKONOMSKI RAZVOJ

Grad Benkovac poziva sve zainteresirane da se prijave na 2. Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice

Piše I. I.
2. svibnja 2024. - 11:09

Grad Benkovac poziva sve zainteresirane da se prijave na 2. Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice. 

Razvoj malog i srednjeg poduzetništva smatra se temeljem ekonomskog razvoja i prosperiteta Grada Benkovca i susjednih Općina. 

Udruženje obrtnika Benkovac je u suradnji s Gradom Benkovcem, Razvojnom agencijom Grada Benkovca, Općinama Polača, Stankovci i Lišane Ostrovičke, Turističkom zajednicom Ravni kotari i komunalnim poduzećem Benković d.o.o. u svibnju 2023. godine organiziralo 1. Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice s ciljem promocije i popularizacije obrtništva, poduzetništva, OPG-a, trgovačkih društava, te ostalih oblika poduzetničke djelatnosti na području  Bukovice i Ravnih Kotara.

Kako je prvi Festival bio uspješan, planira se i organizacija 2. Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice 25. svibnja u vremenu od 18 do 23 sata na Šetnici u Benkovcu.

Ove godine organizatori planiraju pridružiti i poduzetnike iz ostalih susjednih općina s područja Ravnih kotara.

- Pozivamo sve zaiteresirane vlasnike obrta, OPG-a, trgovačkih društava, domaćih radinosti da se prijave za sudjelovanje na 2. Festivalu poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice. Sudjelovanjem na festivalu prijavljeni doprinose promoviranju potencijala i mogućnosti poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice, a ujedno i stvaranju uvjeta za razvoj poduzetničkog okružja, navode organizatori. 

Prijavnicu možete pronaći na ovom LINKU

 

27. svibanj 2024 12:16