StoryEditorOCM
RegionalBIBINJE

Adventska nedjelja uz čaroliju Djeda Božićnjaka i nastup Ive Ajduković

Piše M.K.
18. prosinca 2023. - 14:08

Pretposljednja adventska nedjelja u Bibinjama posebno je razveselila one najmlađe kada je jučer ujutro na glavni bibinjski trg stigao Djed Božićnjak! Okupljeni radoznali mališani s nestrpljenjem su dočekali početak interaktivnog animacijskog programa pod nazivom Čarolija Djeda Božićnjaka u sklopu kojeg su imali prilike družiti se s Djedom Božićnjakom, Rudolfom i vilenjacima koji su se pokazali kao vrsni pomoćnici. 

U bogatom interakcijskom programu bibinjska su djeca uživala u kreativnim radionicama, plesu i pjevanju, a vrhunac veselja priredio je Djed Božićnjak koji je naposljetku podijelio prigodne božićne darove. Veselja nije nedostajalo, a kako su se djeca jučer provela, prosudite sami jer s vama dijelimo fotografije jučerašnje Čarolije Djeda Božićnjaka. 

„Iznimno nam je drago vidjeti kako naši najmlađi mještani uživaju u radostima Božića kroz interaktivne radionice i događaje koje su im zanimljivi, zabavni te na kojima mogu stvoriti trajne i lijepe uspomene kojih će se rado prisjećati kada odrastu“ – kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje.  

Hladnu, ali veselu pretposljednju adventsku nedjelju sinoć je svojim glasnicama ugrijala Iva Ajduković glazbenim nastupom na glavnom trgu. S početkom u 20.30, energična Iva je izvela svoj repertoar domaćih i stranih pop i soul hitova, stvorivši sjajnu atmosferu, o čemu svjedoči fotogalerija na stranici Visit Bibinje te snimke na YouTube kanalu. 

Kuhano vino, fritule, smijeh, zabava i pjevanje sinoć su ispunili bibinjski glavni trg od ranog jutra pa sve do kasno uvečer. U narednim danima ne propustite program ovogodišnjeg Adventa u Bibinjama jer se do kraja prosinca održavaju nastupi te nude sjajne gastronomske delicije. Ulaz na sve manifestacije je besplatan, a detalje nastupa saznajte na poveznici.

Advent u Bibinjama 2023. provodi se u organizaciji Turističke zajednice općine Bibinje, uz podršku općine Bibinje te komunalnog poduzeća Bibinjac d.o.o.

28. travanj 2024 07:20