StoryEditorOCM
KalelargaUZMI NAVIGACIJU!

Želite danas doći na otvaranje novog Poduzetničkog inkubatora na Bilom brigu? Ovo su tri prometne rute koje morate slijediti...

Piše Zadarski.hr
22. prosinca 2023. - 08:17

Danas se na Bilom brigu u 10 sati otvara novi Poduzetnički inkubator InZad koji bi svoje prve korisnike trebao primiti početkom 2024. godine.

No da bi se danas stiglo na njegovo otvorenje na vrijeme, iz Inovativnog Zadra su medijima dostavili mapu na kojoj su ucrtani cestovni putevi kojima se najjednostavnije (i najbrže) može doći na željenu lokaciju. Razlog zašto je put toliko zamršen, leži u radovima na Aglomeraciji koji su u punom jeku u tom dijelu grada, zbog čega su uvdena privremena ograničenja u prometu.

Rute koje se preporučuju su sljedeće:

1. PRILAZ S JUŽNE STRANE: Ulica Bleiburških žrtava (rotor kod ex Mercatora) > skretanje kod trgovine Velekem u (također!) ulicu Bleiburških žrtava > nakon 50 m skretanje desno u Kijevsku ulicu i dalje do Petrčanske.

2. PRILAZ SA SJEVERNE STRANE: iz ulice svete Marije, prije škole na Bilom Brigu skrenuti desno u Novigradsku ulicu a potom u Rapsku (obzirom da je Novigradska dijelom neprohodna). Iz Rapske se potom spustiti u Petrčansku…

3. PRILAZ SA JADRANSKE MAGISTRALE – KOD 2 PUMPE - SKRETANJE POSLIJE BENZINSKE PUMPE U SMJERU JUGA – desno skretanje u Kruševsku > zatim Rapskom > skretanje lijevo u Petrčansku.

Lokacija inkubatora je sljedeća: https://maps.app.goo.gl/f5etHNdXgKnFc61Y9

 

04. srpanj 2024 10:49