StoryEditorOCM
KalelargaIMA OGRANIČENJA

Zbog bure autocesta između čvorova Rovanjska i Sveti Rok otvorena samo za osobna vozila! Na Tulovim Gredama snima se film, promet regulira policija

Piše HAK
24. lipnja 2023. - 08:43

Zbog olujnog vjetra autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Rovanjska i Sveti Rok otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostale skupine je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački ili DC50 i DC27 Gračac-Obrovac-Karin.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, državnoj cesti DC1 čvor Udbina-Klapavice, državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99), lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće (LC58107) i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I.skupinu vozila: motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenje brzine, ali je autocesta otvorena za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

POVEĆANA GUSTOĆA PROMETA I KOLONE

AUTOCESTA A1 ZAGREB-PLOČE-KARAMATIĆI

pojačan je priljev vozila na naplati Lučko u smjeru Karlovca;

povećana je gustoća prometa u smjeru mora, a povremeno se vozi usporeno u koloni u pokretu između Zagreba i Donje Zdenčine prema Karlovcu

AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC

na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvorova Zagreb Zapad i Buzin u smjeru naplate Lučko kolone su oko 1 km.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju: danas, 24. lipnja, do 14 sati; nedjelja, 25. lipnja, od 12 do 23 sata.

Danas tijekom dana zbog snimanja filma promet će povremeno regulirati prometna policija na državnoj cesti DC547 na predjelu Tulove Grede i na županijskoj cesti na ŽC5203 Otrić-Srb na predjelu Velika Popina.

04. svibanj 2024 17:06