StoryEditorOCM
Kalelarga"SAMO TRANSPARENTNO"

Zašto je umjesto natječaja za mjesto voditelja marketinga i odnosa s javnošću KK Zadar objavljen javni poziv? Nitko ne zna.

Piše I.Ivanac
9. veljače 2022. - 14:54

Iako je predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar, Ante Rubeša, posljednjih dana najavljivao kako će se za sportskog direktora raspisati javni poziv, a za voditelja marketinga i odnosa s javnošću javni natječaj, u srijedu ujutro je umjesto javnog natječaja objavljen poziv za marketinšku poziciju. 

Zbog čega je to tako, ni predsjednik Nadzornog odbora - ne zna! 

- Uprava kluba je ta koja raspisuje javne pozive i natječaje. Zbog čega je za mjesto voditelja marketinga i odnosa s javnošću objavljen javni poziv nije mi poznato. Upravi je upućen mail sa zaključcima donesenim na sastanku Nadzornog odbora u kojem jasno piše da se za sportskog direktora objavi javni poziv, a za voditelja marketinga javni natječaj. Pokušavao sam ga telefonski dobiti da ga pitam čemu je to tako, ali nisam uspio stupiti u kontakt s njim, kazao je Rubeša.

Zbog čega je umjesto javnog natječaja objavljen javni poziv, pokušali smo saznati i od direktora kluba Željka Žilavca, ali se na naše pozive nije javljao. 

Rubešu smo također pitali i zbog čega je javni poziv objavljen u srijedu, a ne idući tjedan kako je i najvaljivao u medijima ali ni na to pitanje nije imao konkretan odgovor već je rekao kako Uprava kluba raspisuje natječaje, a zbog čega je ranije objavljen nije mu poznato.

25. lipanj 2024 03:31