StoryEditorOCM
KalelargaKRAĐE I PROVALE

Ukrali novčanik, mobitel, novac, skuter, ruksak, laptop...

Piše PU zadarska
13. kolovoza 2020. - 12:26

Jučer poslijepodne u Maselnici, nepoznati počinitelj je na parkiralištu provalio u osobno vozilo, odakle je otuđio mobitel, novac i prijenosno računalo u vlasništvu dvoje 20-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Jučer kasno poslijepodne u Vrsima nepoznati počinitelj je provalio u kuću 52-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

Jučer rano poslijepodne na području Poluotoka u Zadru nepoznati počinitelj je 55-godišnjem državljaninu Mađarske otuđio novčanik s novcem i dokumentima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja policija je podnijela državnom odvjetništvu kaznene prijave zbog teške krađe.

Sinoć nešto iza 20 sati na plaži u ulici Majstora Radovana u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio ruksak u vlasništvu 63-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U ponedjeljak je na plaži u Gornjem Karinu nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 66-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

S utorka na srijedu u Dragama, nepoznati počinitelj je otuđio skuter u vlasništvu 47-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. 

S utorka na srijedu u Viru, nepoznati počinitelj je s broda 53-godišnjeg vlasnika otuđio uređaj za navigaciju. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. 

Protiv nepoznatih počinitelja policija je državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave zbog krađe.

26. lipanj 2024 04:35