StoryEditorOCM
KalelargaEVO KAKO

Udruge usmjerne na područje socijalne skrbi, zdravstva i humanitarnog rada prijavite se na gradski natječaj i ostvarite financijske potporu

Piše Zadarski.hr
27. svibnja 2023. - 15:56
Zadar, 030322. Zgrada Gradske uprave na Narodnom tgu. Gradjevina je nastala za vrijeme talijanske vlasti nad Zadrom.Jure Miskovic/Cropix/Cropix

Grad Zadar, Upravni odjel za socijalnu skrb i zdravstvo, poziva udruge i druge organizacije civilnog društva koje su programski usmjerene na područje socijalne skrbi, zdravstva, humanitarnog rada te aktivnosti zaštite digniteta Domovinskog rata i potpore sudionicima i stradalnicima Domovinskog rata da se prijave na javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga za dodjelu financijske potpore iz Proračuna Grada Zadra za 2023. godinu.

Krajnji rok za dostavu prijedloga programa/projekata je 25. lipnja 2023. godine do 12.00 sati bez obzira na način dostave.

Prijave projekata/programa podnose se za sljedeća područja, odnosno ciljane skupine korisnika programa, djelatnosti socijalne skrbi, zaštitu zdravlja građana, skrb za hrvatske branitelje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata i II. svjetskog rata, volonterstvo i zaštitu životinja. 

22. travanj 2024 17:24