StoryEditorOCM
KalelargaKAKAV LUZER...

Švicarac došao u Novalju i Kolan, ali ne zbog ljetovanja! Pokušao izvršiti tri razbojništva, zaposlenice mu nisu dale novac. Na kraju je uhićen

Piše M. K.
27. lipnja 2024. - 12:26

Policijski službenici Policijske postaje Novalja u suradnji s Policijskom postajom Pag dovršili su kriminalistička istraživanja nad 20-godišnjim švicarskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio tri kaznena djela razbojništva u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je u subotu 22. lipnja 2024. godine u trgovini u Novalji, s maramom preko lica i uz prijetnju oštrim predmetom od zaposlenice trgovine zatražio novac.

Potom se sumnjiči da je u ponedjeljak 24. lipnja 2024. godine u 13 sati u drugoj trgovini u Novalji, također s maramom preko lica i uz prijetnju nožem od zaposlenice tražio da mu da novac.

Istoga dana u 17.35 sati s maramom preko lica ušao je u trgovinu u Kolanu i uz prijetnju nožem od zaposlenice tražio novac.

Sve zaposlenice su ga spriječile u tome da otuđi novac, te se osumnjičenik iz trgovina udaljio ne otuđivši ništa.

Muškarac je uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, te su protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostavljene kaznene prijave.

27. lipanj 2024 12:28