StoryEditorOCM
KalelargaNOVA ŠANSA

Sveučilište u Zadru objavilo listu za jesenski upisni rok. Slobodnih mjesta ima gotovo na svim odjelima, pogledajte tablicu

Piše Zadarski.hr
9. rujna 2022. - 13:00

Svi maturanti koji se nisu uspjeli upisati na prvom roku uskoro mogu ponovno pokušati kandidirati za upis na željenom studiju. Sveučište u Zadru objavilo je sve podatke za upis u jesenskom roku, a dobra je vijest da slobodnih mjesta ima gotovo na svim odjelima. Ukupno, za upis je ostalo 630 slobodnih mjesta, a odmah su popunjena samo ona na najpopularnijim odjelima: studiju sestrinstva, menadžmenta, psihologije i informacijskim tehnologijama.

Na svim drugim odjelima upisnih mjesta ima dovoljno za sve koji žele pokušati na jesenskom roku: na kulturi i turizmu ostalo je 40 mjesta, na njemačkom i španjolskom preko 30, kao i na povijesti umjetnosti, primjerice. Puno mjesta ima i na Učiteljskom studiju u Gospiću.

Jesenski upisi za studije preko državne mature bit će on line od 17. do 21. rujna, a preko razredbenog postupka 16. rujna, objavilo je Sveučilište u Zadru na službenim stranicama.

 

 

 

 

 

 

06. svibanj 2024 09:01