StoryEditorOCM
KalelargaOSTVARENA 4 CILJA

Slavljenička atmosfera u Medulićevoj! Kalmeta: "Svi koji su Dukiću i Zadru radili probleme, doživjeli su potop. Građani su hohštaplerima rekli ne!"

Piše I. I.
17. travnja 2024. - 22:43

U HDZ-ovim prostorijama slavljenička atmosfera.

Okupljenim medijima kratko se obratio predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta, a uz njega su stajali svi kandidati s liste iz 9. izborne jedinice osim Šime Erlića koji rezultate izbora čeka u HDZ-ovom stožeru u Zagrebu.

Kalmeta je rekao da je HDZ ostvario četiri cilja uz veliku izlaznost birača: prvi cilj je bio da HDZ osvoji više od 60 mandata, drugi cilj da u 9. Izbornoj jedinici osvoje osam mandata, što su uspjeli i tako ponovili uspjeh otprije četiri godine. Treći cilj, HDZ je pobijedio u Gradu Zadru i svim izbornim jedinicama te, četvrti cilj, svi oni koji su radili probleme Branku Dukiću, Gradu Zadru i funkcioniranju gradske uprave, a nalaze se u Gradskom vijeću i sada su na listama za Sabor, doživjeli su potop.

- Građani su rekli takvim hohštaplerima ne, mi nećemo da nas vi predstavljate - zaključio je Kalmeta uz skandiranje okupljenih "pobjeda, pobjeda!". 

22. travanj 2024 06:25