StoryEditorOCM
KalelargaU MURVICI DONJOJ

Skrivio prometnu nesreću u kojoj je troje ljudi lakše ozlijedio: jedan od oštećenih putnika napao neopreznog vozača pa - zaradio prijavu!

Piše zADARSKI.HR
12. siječnja 2023. - 11:08

Policija je u srijedu prijavila 34-godišnjaka iz Zadra za narušavanje javnog reda i mira na naročito drzak način.

Zanimljivost vijesti leži u činjenici da je prijavljeni muškarac bio jedna od tri "žrtve" prometne nesreće koja se jučer u 17.10 sati dogodila u Murvici Donjoj. Nesreću je, prema izvješću policije, skrivio 44-godišnji vozač osobnog automobila iz Zadra koji nije prilagodio brzinu stanju na cesti te se zabio u automobil ispred sebe. U udarenom automobilu bili su vozač i dvoje putnika i svi troje su zadobili lakše tjelesne ozljede.

No nakon sudara jedan od putnika, prijavljeni 34-godišnjak, izašao je iz automobila i verbalno napao neopreznog vozača, vrijeđajući ga što se zabio u njihov automobil da bi mu je u jednom trenutku šakom udario u vjetrobransko staklo.

Vozač odgovoran za nesreću prijavio je putnika iz susjednog automobila za napad i protiv njega je podnijet prekršajni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira, dok je vozač odgovaran za nesreću zaradio prekršajnu prijavu za izazivanje prometne nesreće.

27. travanj 2024 17:47