StoryEditorOCM
KalelargaPA OVO JE "HIT" 

Putnica pijanija od vozača, a oboje su u krvi imali preko dva promila. Policija ih "otpremila" na sud

Piše Zadarski.hr
9. rujna 2024. - 17:27

Kod vozača te putnice koja je vrijeđala policijske službenike utvrđena koncentracija alkohola preko dva promila, izvijestila je PU zadarska.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar su u nedjelju, 08. rujna u 00.35 sati u Ulici Stjepana Radića u Zadru u kontroli prometa, zaustavili automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 38-godišnjak.

- Alkotestiranjem kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,30 g/kg. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, kao i 46-godišnja putnica iz vozila koja je tijekom postupanja vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike. Alkotestiranjem je kod 46-godišnjakinje utvrđena koncentracija alkohola od 2,32 g/kg. Oboje hrvatskih državljanina smješteno je u prostorije policije do prestanaka djelovanja opojnog sredstva, navode iz PU zadarske.

Uz optužne prijedloge su jučer dovedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, vozač zbog počinjenog prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, a putnica iz vozila zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

17. rujan 2024 12:24