StoryEditorOCM
KalelargaKAKO JE OVO MOGUĆE?

Plakatima izlijepljene javne površine na Kampo Kaštelu. Na njima je i broj mobitela, pa se čitatelj s razlogom pita: zašto ih komunalci ne ulove?

Piše Zadarski.hr
4. listopada 2023. - 20:03

Kako je moguće ovakvu plakatiranje a da nitko od komunalnih redara ne reagira iako na njemu ima broj mobitela?

Odgovor na pitanje našeg čitatelja zaslužuje rubriku "Vjerovali ili ne", ili novi prilog za "Beskrajni dan u Zadru", ali...

Pitanje moža nije najjasnije postavljeno, no smisao sigurno prepoznajete, a on glasi: kažnjavaju li komunalni redari one koji ovako lijepe plakate na javnim površinama jer odgovorne se može lako naći budući da na plakatima oglašavaju svoj broj mobitela.

Logično, zar ne. Slučaj kao iz onog vica, kad mali Ivica ostavi poruku na vratima praznog stana da su ključevi ispod otirača.

Dakle, love li komunalni redari ovakve likove? Možda love, možda ne love. Ako love, vidjet ćemo koliko su uspješni, ako ne love, bilo bi vrijeme da počnu.

Ovo je samo jedan takav slučaj, zabilježen u parku na Kampo Kaštelu, ali ima ih na desetke, diljem grada. Iako postoje mjesta predviđena za oglase, plakatiranjem su nažalost izložene gotovo sve javne površine, od stupova javne rasvjete i fasada zgrada do urbanog mobilijara. Sve je pogodno za ovakav "gerilski marketing", bez obzira na njegove posljedice o kojima bi trebali brinuti gradski komunalci. 

Što košta, i vremena, i novca, i živaca...

image

Plakatiranje na Kampo Kaštelu

čitatelj/Slobodna Dalmacija
image

Plakatiranje na Kampo Kaštelu

čitatelj/Slobodna Dalmacija
image

Plakatiranje na Kampo Kaštelu

čitatelj/Slobodna Dalmacija
03. srpanj 2024 03:25