StoryEditorOCM
KalelargaKOKA, HEROIN, TRAVA

Određen istražni zatvor za 26-godišnjaka koji je švercao skoro 5 kila droge. U automobilu je imao poseban tajni bunker...

Piše I. N.
31. svibnja 2024. - 11:52
Zadar, 280524. U sjedistu Policijske uprave zadarske odrzana je konferencija za medije na kojoj su prezentirani rezultati kriminalistickih istrazivanja u svezi kaznenih djela Neovlastena proizvodnja i promet drogama; zapljene heroina, kokaina, amfetamina i marihuane.Jure Miskovic/Hanza Media/Hanza Media

Splićanin (26) kod kojeg je zadarska policija nedavno pronašla skoro pet kilograma različitih vrsta droga, dobio je mjesec dana istražnog zatvora. 

Zadarsko Općinsko državno odvjetništvo ispitalo je 26-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Postoji naime osnovana sumnja da je osumnjičeni 24. svibnja 2024. u jednom mjestu pored Zadra,  u cilju daljnje neovlaštene prodaje na ilegalnom tržištu, počinio navedeno kazneno djelo. On je prilikom silaska s autoceste, u osobnom vozilu u prepravljenom skrivenom metalnom prostoru ispod suvozačevog sjedala, neovlašteno držao 1070 grama marihuane, 1614 grama kokaina, 1036 grama heroina i 1074 grama amfetamina. 

Državno odvjetništvo predložilo je sucu istrage određivanje istražnog zatvora protiv 26-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela što je sudac istrage prihvatio i odredio mu istražni zatvor.

05. srpanj 2024 21:41