StoryEditorOCM
KalelargaBRAVO!

Na projektu Gem Set Hrvatska prikupljeno ukupno 230 tisuća eura za obnovu multifunkcionalnog sportskog igrališta u Stankovcima

Piše Zadarski.hr
1. kolovoza 2023. - 08:59

Humanitarno-sportski projekt Gem Set Hrvatska uspješno je završen te je za obnovu multifunkcionalnog sportskog igrališta OŠ Petar Zoranić u Stankovcima do sada prikupljeno 230 tisuća eura (1.732.935 kuna). 

Humanitarni broj 060 9003 otvoren do 31. srpnja pa svi koji su u mogućnosti mogu to učiniti do tada. 

Iza imena ovog događanja krije se veliko srce brojnih poznatih sportskih zvijezda, stotine nasmijanih dječjih lica, posebno druženje i zabava, a sve u svrhu izgradnje multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u OŠ Petar Zoranić u Stankovcima.

Mnogi pokrovitelji i donatori, volonteri, organizacija i sportaši prepoznali su važnost ovog projekta i doprinijeli da se i ove godine pošalje poruka o miru, prijateljstvu, zajedništvu i jednakosti među ljudima što Zaklada Marin Čilić i zagovara.

Najtrofejniji hrvatski sportaši su prepunom gledalištu u ŠC-u Višnjik u Zadru još 17. srpnja priuštili pravi sportsko-zabavni spektakl. Bilo je tu sjajnih poteza i udaraca, vatrenog bodrenja s tribina, a sportaši su pokazali svoje sportsko srce, igrajući tenis vrlo ozbiljno i borbeno, ali važnije od toga, ono ljudsko, slikajući se s brojnom djecom te dijeleći autograme svojim najvećim obožavateljima.

05. svibanj 2024 00:55