StoryEditorOCM
KalelargaFRAPIRAN JE

Lukić odgovara Forumu mladih SDP-a: "Radeta je ponosno pozirao ispred crkve sv. Marka u Zagrebu koja, igrom slučaja, ima grb s prvim bijelim poljem"

Piše Zadarski.hr
1. veljače 2024. - 19:14

Predsjednik ŽV HSP-a Mate Lukić poslao je reagiranje na priopćenje Foruma mladih SDP-a koje prenosimo u cijelosti.

S obzirom da ste objavili dopis nekog smiješnog foruma mladih SDP-a molim vas da objavite i sljedeće:

Predsjednik zadarskog SDP-a jučer je ponosno pozirao ispred crkve sv. Marka u Zagrebu. Koja igrom slučaja na krovu ima grb sa prvim bijelim poljem. Ironično je da od Zadra rade grad slučaj radi istog tog bijelog polja. 

Milijun je drugih aktualnih problema, ali fokus je na muralu. Jer SDP nema druge teme. Nisu im problem ni migranti, kao ni blokiran grad Zadar, čak ni inflacija. Zgrožen sam na niz uvreda mladih socijaldemokrata, posebno one pristojne da ih citiram "da nemam muda". Za razliku od njih bar se ne skrivam iza potpisa stranke.

Spreman sam im dati i par besplatnih tečajeva samoobrane na Višnjiku neparnim danima, da smanje opseg posla zadarske policije kojoj trpaju svakodnevne prijave. U strahu za vlastiti život ili da će biti silovani kako prijavljuje njihov šef stranke. 

Na ostale njihove uvrede neću odgovarati jer se ne spuštam na taj primitivan nivo. Čak sam frapiran prostačkim i nekulturnim načinom komunikacije ljevičarske budućnosti. 

Želim vam svako dobro i dok ste leđima okrenuti prema zidu, kao "muškarci" nemate straha od silovanja. 

To vam je besplatan savjet. 

Mate Lukić predsjednik ŽV HSP-a

28. travanj 2024 07:27