StoryEditorOCM
KalelargaKROV NAD GLAVOM

Kako bi pomogao obitelji Karla Magaša, Predrag Mišić stavio svoj motor na aukciju, evo kako možete pomoći

Piše ZAdarski.hr
19. svibnja 2024. - 17:39

Karlo Magaš, 16-godišnji dječak iz Zadra, vodi bitku s osteosarkomom, malignim tumorom kostiju. Nakon brojnih kemoterapija i tretmana, i ponovnih metastaza napokon se naziru pozitivni rezultati. No, uz zdravstvene probleme, obitelj Magaš suočava se i s financijskim izazovima vezanim uz stambeno zbrinjavanje.

Stan u kojem žive Karlo i njegova majka Lucijana Magaš je u suvlasništvu s Lucijaninim bratom, kojeg sada treba isplatiti prema procjeni procjenitelja. Svi financijski resursi obitelji iscrpljeni su zbog Karlove bolesti i visokih troškova liječenja u Zagrebu, a sada se suočavaju i s novim troškovima osiguravanja krova nad glavom.

Donacija motocikla za aukciju

Humanitarac i hrvatski branitelj Predrag Mišić danas je posjetio Zadar kako bi pružio podršku Karlu. Predrag Mišić je Karlu donirao svoj motor, marke Keeway, model Superlight 125, godište 2008., koji će biti stavljen na aukciju kako bi se prikupio dio potrebnih sredstava za isplatu suvlasničkog dijela stana. Početna aukcijska cijena za motor je 1.000,00 eura.

– Karlo je pravi borac. Njegova obitelj prolazi kroz izuzetno teške trenutke, a mi kao zajednica moramo pokazati solidarnost i podršku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, može napraviti veliku razliku. Pomozimo Karlu i njegovoj obitelji da osjete našu ljubav i podršku, rekao je Mišić.

U emotivnom razgovoru, Karlo i njegova majka Lucijana podijelili su svoje iskustvo s borbom protiv bolesti. Lucijana je s dubokom zahvalnošću istaknula koliko im znači svaka pomoć koju dobivaju od zajednice i prijatelja.

– Neizmjerno smo zahvalni svim ljudima koji su uz nas. Karlo se hrabro bori i svaki znak podrške mu daje dodatnu snagu. Nadamo se da će i ova akcija pomoći da prebrodimo ove teške trenutke, rekla je Lucijana.

Kako možete pomoći?

Svi koji žele pomoći Karlu i njegovoj obitelji mogu to učiniti donacijom na sljedeći račun:

· Primatelj: Karlo Magaš, 23247 Vinjerac, HR

· IBAN: HR59 2340 0093 1120 6840 3

· SWIFT/BIC: PBZGHR2X (račun u stranoj valuti)

· Devizni račun: HR9023400093233207847

Ova akcija pokazuje koliko je važno biti uz one kojima je pomoć najpotrebnija. Svi zajedno možemo doprinijeti da mladi heroj i njegova obitelj osjete sigurnost i ljubav koja im je potrebna.

Svi koji žele znati nešto više o ovom hrabrom dječaku mogu posjetiti Facebook stranicu Svi za Karlo Magaš: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084894656605&__tn__=%2Cd-UC*F

Kontak osoba: Lucijana Magaš 0917209800

01. lipanj 2024 16:46