StoryEditorOCM
KalelargaIGRAJ ZADRE VOLIM TE

Jedan Klub, dva poziva za Skupštinu, četiri nova člana Nadzornog odbora: što od njih očekuje gradonačelnik Branko Dukić?

Piše P. O.
7. rujna 2023. - 10:16

Nastavlja se kaotična situacija oko KK Zadra: čeka se da u Narodnim novinama budu objavljena čak dva poziva za klupsku Skupštinu!

Najprije će 17. listopada biti održana sjednica Skupštine na kojoj bi trebala biti donesena odluka o izmjeni klupskog Statuta i povećanju broj članova Nadzornog odbora sa sedam na devet, ali bez njihovih imena.

A onda bi 30. listopada trebala biti održana još jedna na kojoj će biti poznato da su to Boris Hrabrov i Zdenko Jukić, čija su imena već javno objavljena, te Rok Stipčević i Ivo Josipović. Ovu četvorku Skupštini predlaže gradonačelnik Branko Dukić u ime Grada Zadra kao većinskog vlasnika KK Zadra.

-Riječ je o dva nekadašnja igrača KK Zadra od kojih očekujem da svojim iskustvom i znanjem u sportskom poslovanju pomognu postojećem sazivu NO. Također, očekujem od NO da pojačaju svoje aktivnosti na pronalaženju poslovnih partnera – sponzora, kazao je gradonačelnik Dukić.

29. travanj 2024 21:22