StoryEditorOCM

Jaka bura otežava promet na autocesti A1             

Piše HINA/HAK
6. travnja 2020. - 09:25
Zbog vjetra, na autocesti A1 između tunela Svetoga Roka i mosta Maslenica u ponedjeljak ujutro vozi se uz ograničenje brzine,Arhiva

Zbog vjetra, na autocesti A1 između tunela Svetoga Roka i mosta Maslenica u ponedjeljak ujutro vozi se uz ograničenje brzine, a jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobića, upozoravaju u ponedjeljak iz Hrvatskog autokluba.

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a između Senja i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Na lokacijama gdje policijski službenici kontroliraju ulaske u gradove po naputku Stožera civilne zaštite, mogući su zastoji.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvoreni su izlazi iz smjera Zagreba prema moru na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica (DC3) u smjeru Rijeke zbog provođenja kontrole na čvoru Kikovica.

20. travanj 2024 01:38