StoryEditorOCM
KalelargaGAF HRT-a

Friško pušten s otrježnjenja u policiji Mladen Grdović javio se uživo iz Zadra u Dobro jutro Hrvatska, najavili ga da stiže na makijato "jer je jutro"

Piše Zadarski.hr
23. prosinca 2020. - 13:56

HRT je jutros u emisiji Dobro jutro Hrvatska uživo ugostio Mladena Grdovića, friško puštenog iz pritvora u koji je priveden nakon što ga je policija opet zatekla pijanog za volanom kao rekordera vikenda.

Javnom servisu bilo je eto simpatično ugostiti otriježnjenog Grdovića pa je čak i najavljen iz Zadra pjevajući "doša nam je na makijato... jer je - jutro".

Poznati zadarski pjevač već dugi niz godina ima ozbiljan problem s alkoholom koji se manifestirao u obiteljskom nasilju i vožnjama u pijanom stanju zbog čega je nekoliko puta i slupao automobile. 

U emisiji Dobro jutro Hrvatska Grdović je pozdravio voditeljicu, "svoju Zadranku", Doris Pinčić i Mirka Fodora koji su ga najavili iz Arbanasa, što je ispravljeno jer se javio iz dvorišta Turističke zajednice Zadra.

Podsjetimo, Grdović je uhićen u nedjelju zbog vožnje u pijanom stanju u Zadru. Svojim Mercedesom je krivudao ulicama, a svjedoci su rekli kako je vozio malo naprijed malo natrag.

Iz policije su tada potvrdili kako je 62-godišnji vozač zatečen u Mercedesu zadarskih oznaka s koncentracijom od 2,33 promila alkohola u krvi te kako je priveden u postaju na triježnjenje. U ponedjeljak je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni sud u Zadru. Optužnim prijedlogom na teret mu je stavljeno kršenje Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

O tome nije bilo spomena u javljanju već je Grdović ispričao kako trenutno posla nema niti turneja u Kanadi, jer mu je planove poremetio koronavirus, te kako nije nastupao godinu dana. “Preživjet ćemo, dolazi Božić, lipi dani, blagdani, Nova godina”, rekao je.

- Ja svima u Hrvatskoj, svijetu i dijaspori želim da što prije prođe korona i da nastavimo raditi i živjeti normalno, zaključio je, čestitao blagdane i zapjevao uživo.

Prije Grdovića u program uživo javljao se gradonačelnik Osijeka i gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

25. travanj 2024 12:48