StoryEditorOCM
KalelargaDETALJI INCIDENTA

Doznali smo što stoji iza današnjeg iznenadnog zatvaranja Zadarskog azila: trojac, od prije poznat policiji, htio je nazad psa kojeg su dobrovoljno predali...

Piše Zadarski.hr
20. ožujka 2022. - 19:30
Zadar, 200322. U Zadarskom azilu za napustene pse danas je doslo do sukoba izmedju posjetitelja i zaposlenica. Azil je zatvoren za posjete do daljnjeg, a policija obavlja ocevid.Jure Miskovic/Cropix

U Zadarskom azilu za napuštene pse, danas je izbio incident nakon kojega je zatvoren za posjete.

Kako su nam rekli iz PU Zadarske do incidenta je došlo kada su troje ljudi, 54-godišnjak, 51-godišnjak i 45-godišnjakinja upali u prostor azila tražeći nazad psa kojeg je prije nekog vremena 45-godišnjakinja sama predala. 

Kad su djelatnice odbile dati psa, izbio je sukob te su 54-godišnjak i 51-godišnjak prvo verbalno, a potom i fizički napali 28-godišnjakinju, dok ju je 45-godišnja žena vrijeđala i omalovažavala. Na sreću, 28-godišnjakinja je prošla bez većih i težih fizičkih ozljeda. 

Trojac je od prije poznat policiji, a danas, kad su ih nakon incidenta odveli u službene prostorije, utvrdili su kako je 54-godišnjak imao 0,52 promila alkohola u krvi. Nad ženskom su osobom čak morali upotrijebiti sredstva prisile jer je vrijeđala i odbijala otići s policijskim službenicima. Također, kasnije joj je pružena liječnička pomoć. 

Protiv svih slijedi optužni prijedlog.   

02. svibanj 2024 20:35