StoryEditorOCM
FotoreportEMINENTNA PJEVAČICA

Novi glazbeno-scenski studio Arija, sopranistice Nele Šarić otvoren u sklopu Koncertnog ureda Zadar u Kneževoj palači

Piše Zadarski.hr
6. rujna 2022. - 09:27
Novi glazbeno-scenski studio Arija, sopranistice Nele Šarić otvoren u sklopu Koncertnog ureda Zadar u Kneževoj palači

Sinoć je svečano otvoren novi glazbeno-scenski studio Arija u angažmanu eminentne zadarske operne pjevačice, sopranistice Nele Šarić u suradnji s Koncertnim uredom Zadar. Na otvorenju u atriju Kneževe palače zapjevala je Nela uz pratnju dua na gitari i klavijaturi Frane Bubičića i Damira Sutlovića. Otvorenje su posjetili brojni eminentni glazbenici i pjevači klasične glazbe.

Nela Šarić, umjetnička voditeljica Glazbeno-scenskog studija Arija zahvalila se svim nazočnima na dolasku i podršci.

- Prije deset godina započeo je moj san o studiju pjevanja. Uzela sam svoj planer i ideje stavila na papir. Danas, nakon 10 godina, moj se san ostvaruje! Tu, večeras! Trebalo je za sve puno hrabrosti! Hvala našoj pročelnici za kulturu i šport Grada Zadra, Dini Bušić, koja je prepoznala moju ideju i pomogla njenoj realizaciji. Hvala Meliti Ivković, ravnateljici Koncertnog ureda Zadar, koja je cijelu ideju tako svesrdno prihvatila i podržala ovu divnu priču, hvala i cijelom timu Koncertnog ureda na pomoći kod organizacije. Zahvaljujem se svojoj obitelji koja me podržava svih ovih godina. Hvala i mom suradniku, Tomislavu Košti, koji je pristao biti dio nečeg ovako velikog. Hvala svim mojim polaznicima, naša plovidba tek počinje!

Ravnateljica koncertnog ureda Melita Ivković pozdravila je uzvanike i naglasila kako je iznimno zadovoljna što je Koncertni ured podržao ovakvu incijativu i time obogatio svoju ponudu.

05. svibanj 2024 07:56