StoryEditorOCM
ForumNESREĆA NA MORU

U sudaru dva jet-skija na Korčuli jedva izvukli živu glavu: "Prijatelju je skoro odrubio glavu, ja ne znam kako nisam ostao bez ruke. Još smo u šoku"

Piše PSD
6. kolovoza 2021. - 14:22

Splitska policija potvrdila je za 24 sata da su se dva jet-skija sudarila 4. kolovoza oko 19.30 sati kod Korčule. Dok je jedan jet-ski mirovao, drugi je naletio na njega u punoj brzini te umalo pokosio mladića koji se upravo pokušavao popeti.

Pukom srećom, ostao je neozlijeđen, dok je vozač prošao sa ozlijeđenim prstom.

- Još smo prijatelj i ja u šoku. Ja sam upravo u Splitu bio u bolnici i za tri sata se vraćam na Korčulu. S obzirom na to što se dogodilo, prošli smo odlično - rekao za Dnevnik.hr mladić koji se nalazio na jet-skiju u trenutku udara.

- Ovaj bez ozljeda je čak i bolje prošao od mene jer je sa pola tijela bio u vodi i čak bio na strani gdje je prošao jetom preko nas. On ga je vidio u posljednji čas i prebacio se na drugu stranu jeta, doslovno su ga milimetri dijelili da mu ne zahvati noge - priča mladić kojem je ozlijeđen prst na desnoj ruci.

- Slušajte, dešnjak sam pa mi je sad nezgodno sve raditi, ali kažem vam, prijatelju je doslovno skoro odrubio glavu. Ja ne znam kako nisam bez ruke ostao nego šok, pere me adrenalin po cijeli dan. Jedva sam spavao zadnja dva dana - ispričao je za Dnevnik.hr.

29. travanj 2024 19:20