StoryEditorOCM
ForumJEZIV SLUČAJ

U istom danu ubio bivšu suprugu i novu partnericu, a onda i sebe. Na društvenim mrežama hvalio se obiteljskim životom: ‘Ako je ljubav prava, sve se svlada‘

Piše PSD
9. lipnja 2022. - 11:25

Zlatan V., 42-godišnjak iz Doboja, ubio je u srijedu ujutro svoju bivšu suprugu Lidiju Mijković ispalivši u nju nekoliko hitaca u ulici u predgrađu Vicenze u Italiji. Potom je sa sadašnjom partnericom pobjegao automobilom, a nakon što je i nju ubio, sebi je oduzeo život, prenosi Dnevnik.ba.

Njegovo tijelo pronađeno je u automobilu na zapadnoj obilaznici Vicenze. 

Priča supružnika bila je poznata sudu i socijalnoj službi: 2019. godine nakon epizode ​​nasilja, žena je tjednima bila hospitalizirana i morala je odsustvovati s posla jer joj je "razbio lubanju". Zlatan je radio kao vozač kamiona i imao je problema s alkoholom. Bio je oženjen Lidijom Mijković, državljankom Srbije s kojom je imao dvoje djece od 13 i 16 godina. Par je živio zajedno u naselju Altavilla Vicentina.

U ožujku 2019. godine uhićen je zbog višestrukog zlostavljanja u obitelji koje je prijavila Lidija. Kasnije, iste godine, protiv njega je izdana naredba da ne prilazi ženi.

Priča supružnika bila je poznata sudu i socijalnoj službi: 2019. godine nakon epizode ​​nasilja, žena je tjednima bila hospitalizirana i morala je odsustvovati s posla jer joj je "razbio lubanju", piše srpskainfo.com.

Vrlo aktivan na društvenim mrežama, Zlatan je na Facebook profilu objavio desetke fotografija obiteljskih trenutaka s Lidijom i dvoje djece.

Odmor na plaži 2017. godine, obiteljske proslave za Svetog Nikolu do posljednjeg putovanja u Veneciju 2020., na kojima deseci fotografija prikazuju obitelj u glavnim turističkim mjestima i tijekom vožnje gondolom.

Među njegovim objavama stoji i jedna koja glasi: "Nijedna veza nije savršena, svađamo se, prolazimo kroz teške trenutke, ali ako je ljubav prava sve se svlada", piše Telegraf.

Podsjetimo, Lidija je ubijena nakon što je odvezla dvoje djece u školu i krenula na posao. Ona se još uvijek nalazila u automobilu kad joj je napadač prišao i pucao u nju, nakon čega je ona istrčala iz automobila, pokušavajući pobjeći, ali ju je pogodio s još nekoliko hitaca.

Lidija je preminula na licu mjesta.

24. travanj 2024 18:03