StoryEditorOCM
ForumŽUTA MINUTA

Putnik Ryanaira je kašnjenje leta iskoristio da popije bocu Jagera. Onda je krenuo fizički nasrtati na osoblje u avionu

Piše vijesti sd
21. listopada 2023. - 21:04

Pijani Ryanairov putnik sukobio s kabinskim osobljem nakon što je kupio litru Jägermeistera u Duty free shopu prije ukrcaja na let. Naime, rastrojeni muškarac je snimljen rano jutros kako napada stjuarda na letu iz Manchestera za Dublin, dok su mu drugi putnici vikali da sjedne.

Članica osoblja pokušala je obuzdati muškarca vukući ga unatrag, no on se zaletio na njenog kolegu. U isto vrijeme se čulo kako neki čovjek viče: "Danas mi je petogodišnjak došao, sjedni!" Treći član posade je također nastojao intervenirati riječima: "Molim vas, stanite!"

Čovjek je urlao: "Miči svoje je**ne ruke s mene", dok je fizički napadao stjuarda. Zatim je skinuo jaknu i više puta viknuo: "Skidaj se s mene!" Video možete pogledati OVDJE.

Let - koji je prvotno trebao poletjeti u petak u 22.40 sati - krenuo je na odredište u 3.29 ujutro; gotovo pet sati kasnije.

image
dailymail screenshot

Jedna žena koja je svjedočila situaciji je kazala za Daily Mail: "Ušli smo u avion i već onda je ovaj mladić pio. Mislim da je zato što se kasnilo otišao u Duty free i uzeo si bocu od litre Jägermeistera i to je pio prije nego što je ušao u avion. Razludio je u avionu i tako smo onda ostali na pisti bogzna koliko sati. Zaglavili smo na asfaltu nešto manje od četiri sata čekajući novu posadu. Svima je laknulo kad su ga maknuli s leta."

Putnica je rekla kako misli da je posada prekoračila svoje radno vrijeme i da je stoga morala biti zamijenjena novim članovima osoblja.

"Jako sam, vrlo nervozan letač i prvi put sam letjela sama, tako da je bilo stvarno traumatično. Doslovno smo čekali da poletimo kad je iskočio iz sjedala i mislila sam da ćemo tako poletjeti s njim. Skoro sam se rasplakala, da budem iskrena... Poslala sam poruku obitelji: ‘Moram sići s ovog leta.‘", rekla je putnica.

27. travanj 2024 21:34