StoryEditorOCM
ForumAMBICIOZNA

Prošle godine spavala je s 300 muškaraca, sad želi podići letvicu: ‘Ove godine spavam s njih 365, a onda i s 600...‘

Piše MOZAIK SD
29. ožujka 2024. - 21:34

Manekenka koja je dospjela na naslovnice jer je prošle godine navalila 300 muškaraca kaže da želi udvostručiti svoj broj do 2025.

Kreatorica živahnog sadržaja Annie Knight poznata je po tome da otvoreno govori o svojim seksualnim doskočicama na internetu. Čini se da će imati puno materijala s kojima će raditi nakon svoje posljednje objave.

Nakon što je 2023. spavala s 300 muškaraca, Annie (26) iz Australije kaže da želi postati još veća i do 2025. imati 600 muškaraca. 

Govoreći o svom cilju, plavokosa ljepotica – koju redovito nazivaju ‘seksualno najaktivnijom ženom u Australiji‘ – rekla je da bi joj trebalo dopustiti da spava s kim god želi. Zadivljujući je rekao da se žene često osuđuju zbog njihovog seksualnog apetita, dok muškarci nemaju isti tretman.

“Bivstvo u industriji zabave za odrasle istaknulo mi je količinu osude koju žene dobivaju samo zato što žive svoj život i imaju seksualni apetit”, rekla je.

"Doslovno se ponašam na isti način kao i većina muškaraca u svijetu, ali osuđuju me zbog onoga što radim. To je smiješno." 

Annie kaže da je ljudi često misle da je glupa samo zato što voli seks. Dodala je: “Postoji lažno uvjerenje da nekako nisam inteligentna zbog svog seksualnog apetita, prenosi Daily star

"Zanimljivo, taj isti narativ nije impliciran o muškarcima koji se ponašaju na isti način. Daju im se slatki nadimci, a meni se rugaju i rugaju mi se jer jednostavno želim istu stvar." 

Zvijezda serije OnlyFans, koja je nedavno priznala da je ove godine povalila 365 muškaraca u 365 dana, kaže da je presude samo čine odlučnijom da prigrli svoju seksi stranu.

Dodala je: "Možda čak pokušam ‘povisiti‘ broj seksualnih odnosa za sljedeću godinu – s 365 na 600! Uopće se ne brinem da ove godine neću postići svoj cilj jer sam već na 100, ali ovo me sad navelo na razmišljanje, što ću ciljati sljedeće godine? 600?"

Anniein seksi imidž pomogao joj je da postane jedna od najboljih zvijezda OnlyFansa, jer je tvrdila da od stranice zarađuje 150.000 dolara (118.000 funti). Ovaj je tjedan ipak priznala da je ‘mnogo toga žrtvovala‘ kako bi postala tako uspješna na stranici za odrasle. 

Tijekom iskrene sesije s pitanjima i odgovorima na njezinoj stranici na Instagramu, jedan je pratitelj upitao: "Kako ste započeli svoj put do uspjeha koji ste postigli kroz OF i što biste savjetovali nekome tko počinje?"

Annie je odgovorila: "Kao i svi drugi... polako i postojano. Radila sam puno pokušaja i pogrešaka i testirala različite marketinške strategije.

"Trebalo mi je godinu dana da uđem u prvih 0,4% i 2,5 godine da uđem u prvih 0,02%. Uspjeh nije trenutačan, mnogo sam žrtvovala i provela mnogo vremena u izgradnji svoje prisutnosti na društvenim mrežama kako bih stigla gdje sam sad."

01. svibanj 2024 00:16