StoryEditorOCM
ForumEUROSONG 2023.

Pobjednica 67. Eurovizije je Švedska: Loreen pobijedila po drugi put, Hrvatska završila na 13. mjestu

Piše Scena SD
14. svibnja 2023. - 07:45

 

1:05 Pobjednica 67. Eurovizije je Švedska.

Loreen je zbog pjesme "Tattoo" upisana u povijest kao druga osoba koja je ikada pobijedila na Euroviziji dva puta. 

Podsjetimo, 40-godišnjakinja je od samog početka Eurovizije bila favorit među glasačima. Prvi put je pobjedu osvojila 2012. godine s pjesmom "Euphoria".

00:59 Finska prestigla Švedsku koja je bila u vodstvu.

00:55 Stigli su glasovi publike:

Njemačka je od publike dobila 15 bodova i ima 18 bodova.

Hrvatska je od publike dobila 112 bodova i ima 123 boda.

Poljska je nakon glasova publike na 93 boda.

Srbija je od publike dobila 16 bodova i ima 30 bodova.

Velika Britanija je nakon glasova publike na 24 boda.

Albanija je nakon glasova publike na 76 bodova.

Moldavija je nakon glasova publike na 96 bodova.

Slovenija je nakon glasova publike na 78 bodova.

Portugal je nakon glasova publike na 59 bodova.

Norveška je nakon glasova publike na 268 bodova.

Ukrajina je nakon glasova publike na 243 boda.

Cipar je nakon glasova publike na 126 bodova.

Litva je nakon glasova publike na 127 bodova.

00:45 Nakon što su svi žiriji dali svoje glasove, Švedska ima 340 bodova, Izrael ima 177, a Italija 176. Hrvatska je pretposljednja s 11 bodova.

00:30 Nakon što je 30 zemalja glasalo, Švedska ima 277 bodova, Italija 148, a Izrael 142. Hrvatska je na 11 bodova.

00:20 Dijele se glasovi žirija: Nakon što je 20 zemalja glasalo, Švedska ima 194 boda, Italija 109, a Izrael 108. Hrvatska je na tri boda.

00:07 Glasanje je završeno.

23:55 Talijanski pjevač Mahmood otvorio je revijalni dio 67. natjecanja za pjesmu Eurovizije dvojbenom izvedbom pjesme Imagine Johna Lennona koja je odmah naišla na kritike korisnika društvenih mreža.

23:35 Britanski pjevač i kantautor Sam Ryder nastupio je nakon što je otvoreno glasanje. Prošle je godine na Eurosongu zauzeo 2. mjesto te je Ujedinjenom Kraljevstvu de facto donio domaćinstvo 67. natjecanja za pjesmu Eurovizije jer se ono kod pobjednika Ukrajine zbog rata nije moglo organizirati.

image
Paul Ellis/Afp

Ryder je u Liverpoolu predstavio svoju novu pjesmu "Mountain".
23:17 Mae Muller je 25-godišnja londonska glazbenica koja se pjevanjem bavi od djetinjstva. U svijetu glazbe pojavila se premijerno kada je imala samo 9 godina, i to u spotu za Mikin hit ‘Grace Kelly‘. Mae bilježi lijepe uspjehe na top listama u Ujedinjenom kraljevstvu i SAD-u, a u pjesmi ‘I Wrote A Song‘, koju kritičari nazivaju iskrenom i duhovitom pjesmom osvete, zaraznijom od prehlade, pjeva o bivšem nevjernom ljubavniku.


23:13 Let 3 je svojom pjesmom "Mama ŠČ!" u publici napravio pravi derilij! Antiratna pjesma koja osuđuje rusku invaziju na Ukrajinu mahom je osvojila cijeli svijet, a Hrvatsku je nakon šest godina "pauze" ponovno plasirala u finale Eurosonga.

@eurovision No, you are not hallucunating. Yes this is Eurovision ??? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

Mama ŠČ! naglašava snagu ljubavi i jedinstva, s ciljem da svijet učine boljim mjestom za sve, bez obzira na rasu, vjeru, nacionalnost ili politička uvjerenja. Mi prenosimo poruku ljubavi i zajedništva, a što se tiče kontroverzi i rasprava vezanih uz naš nastup možemo samo reći kako su one uvijek vezane uz umjetnost - kažu naši ovogodišnji predstavnici, članovi grupe Let 3, koji se na Eurosongu bore protiv diskriminacije:

- Mi se zalažemo za ravnopravnost: ako mogu proći mlade ženske stražnjice, onda mogu i stare muške. Sve ostalo bi bilo licemjerje. Uostalom, dok nema guzice, nema ni komentara, znači da je guzica bitna stvar jer onda mozak proradi. Zbog guzice radi mozak, pa eto guzica - poručuje Let 3.

23:99 Slovenski bend ‘Joker Out‘ sa svojom pjesmom ‘Carpe Diem‘ tijekom proteklih tjedana ostvario je ogroman skok na kladionicama, pa se s pretposljednjeg mjesta vinuo na sredinu ljestvice. Eurovizijskim obožavateljima očito je trebalo malo više vremena da im u ‘uho uđe‘ pjesma što ju članovi benda opisuju kao himnu za sve one koji znaju kako je život više od onoga što se vidi na površini.

‘Carpe Diem‘ ujedno je odraz osobnih iskustava članova grupe nakon mnogobrojnih svirki i apsolutnog uživanja u životu. Spomenimo da su simpatični Slovenci uoči Eurosonga snimili pjesmu ‘New Wave‘ s rock ikonom Elvisom Costellom te objavili i prateći videospot koji je snimljen u dvije države, na potpuno različitim kontinentima.

Elvis Costello je svoje scene snimio u Americi, dok su ‘Joker Out‘ svoje snimili u Liverpoolu, gradu domaćinu ovogodišnjeg izdanja Eurosonga.

23:06 Noa Kirel je izraelska pjevačica, glumica, plesačica i televizijska voditeljica, koja je nedavno otkrila kako će njen ukupni produkcijski budžet za Eurosong 2023. biti oko 900.000 dolara. Oko dvije trećine proračuna pokriva tim Noe Kirel, a ostatak pokriva državna izraelska televizija KAN.

Noa je također izjavila da je ne zanima zarada od njezinog eurovizijskog nastupa, već samo želi predstaviti sebe u najboljem mogućem svijetlu i osigurati Izraelu vrhunski rezultat, s pjesmom ‘Unicorn‘ koji kritičare podsjeća na ‘Katy Perry nakon što popije previše votke s Red Bullom‘.

23:02 Monika Linkyte je već predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2015. godine, a ovogodišnja njezina pjesma govori o vremenu kada se ‘nije ugodno osjećala u svojem tijelu‘. Pjesma ‘Stay‘ je, kaže, nastala iz šale, u baru u istočnom Londonu, gdje ju je napisala uz pomoć par prijatelja koji su također obožavatelji Eurosonga.

- Moja pjesma govori o liječenju samog sebe, o potrebi da naučiš nešto više o sebi samom, o potrebi da staneš, jer i to je dio ozdravljenja.

23:00 Još nas tri izvođača dijele od nastupa Leta 3, a riječki su rockeri spremni za nastup. Obukli su svoje kostime, a kostimirao se i šef naše eurovizijske delegacije Tomislav Štengl.
 

23:59 Za Njemačku nastupaju Lord Of The Lost s pjesmom ‘Blood & Glitter‘. Ovaj njemački industrial metal bend iz Hamburga osnovao je pjevač i frontmen Chris Harms. Za sebe kažu da su autentični, svoji, guraju granice i malo koga ostavljaju ravnodušnim, a naša publika sjeća ih se kao predgrupe Iron Maidenu s lanjskog nastupa u Areni Zagreb.

- Naša pjesma govori o kontrastu koji se događa u životu, posebice u smislu našeg unutarnjeg života i svega što nas okružuje. Poruka pjesme je 100 posto pozitivna i pokušavamo je ispričati na svoj način. Nije da se penjemo na pozornicu i pjevamo ‘ljudi volite se, to je u redu‘. Za nas bi to bilo dosadno. Mi volimo dati kompleksniju sliku da se na prvo slušanje zamislite - što su nam htjeli reći? - kaže pjevač kojeg, veli, ne smetaju usporedbe s Rammsteinom.

 



22:55 Alessandra Mele nastupa s pjesmom ‘Queen of Kings‘, a ova 20-godišnja pjevačica norveško-talijanskog podrijetla kaže kako njena pjesma govori o snazi žena, ali i snazi svih ljudi, o tome koliko je važno osjećati sebe. Alessandra je također naglasila da je njezino iskustvo kao biseksualne žene utjecalo na stvaranje ove pjesme.

22:47 Ukrajinu će na ovogodišnjem predstavljati elektro pop duo ‘Tvorchi‘ kojeg čine Ukrajinac Victorovich Hutsuliak i Nigerijac Jimoh Augustus Kehinde. Njihova pjesma ‘Herat of Steel‘ upozorava na opasnost od nuklearnog sukoba i šalje poruku ljudima da ne odustaju, bore se. Hutsuliak je pjesmu počeo stvarati dok je trajala opsada Azovstala, a glazbeni kritičar BBC-ja vidi je u Top 10.

- Nije iznenađujuće da je pjesma ovog dvojca obojena ratom. Član benda napisao ju je nakon gledanja videa opsade Azovstala, crpeći inspiraciju iz vojnika i civila koji su branili čeličanu. I nastup i pjesma opravdano su mračni - ističe kritičar.

@eurovision Soaring strings and thumping bass for TVORCHI‘s Heart of Steel ?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:39 Pasha Parfeni iz Moldavije drugi je put na eurovizijskom glazbenom natjecanju - 2012. bio je na 11. mjestu na Eurosongu. Skladbu "Soarele si Luna" napisao je uz pomoć svoje supruge, a pjeva o kozmičkoj ljubavi, pri čemu je priča pjesme slična narodnoj bajci, kaže glazbenik, koji smatra da upravo narodne mudrosti skladbi daju autentičnost i ono nešto što povezuje ljude.

@eurovision Moldova’s Pasha with an absolute BANGER ??? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:34 Brunette je umjetničko ime 21-godišnje Elen Yeremian koja baladom "Future Love" u kojoj žudi za ljubavnikom kojeg tek treba sresti predstavlja Armeniju. Ova pjesma napisana je specifično za eurovizijsko natjecanje. Brunette je velika zvijezda u svojoj zemlji, a djevojka koja pjeva od svoje četvrte godine, i prije ovogodišnjeg finala već je ostvarila veliki uspjeh, jer je njena eurovizijska pjesma u samo dva dana nakon objave skupila više od milijun pregleda.

@eurovision Brunette doing good, looking good, sounding good! ?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:27 Belgiju predstavlja Gustaph, koji svojom pjesmom ‘Because of you‘ vraća publiku u 90-e, u kombinaciji klupske glazbe, klavira i synthesizera, a posvećuje je svim prijateljima i saveznicima koji čine njegovu odabranu obitelj. Gustaph, pravim imenom Stef Caers, glazbenu karijeru započeo je tijekom studija na Kraljevskom konzervatoriju u Gentu. Onda ju je na neko vrijeme prekinuo, jer je, kaže, osjećao pritisak zbog svoje seksualne orjentacije.

@eurovision Changing our world for good ??❤️ #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:23 Voyager je progresivni metal bend iz Perthe u Zapadnoj Australiji. Grupa je osnovana 1999. godine na Sveučilištu Zapadne Australije, a trenutnu mu postavu čine Daniel Estrin (vokal, klavijatura), Simone Dow (gitara), Scott Kay (gitara), Ashley Doodkorte (bubnjevi) i Alex Canion (bas). Njihova pjesma ‘Promise‘ glazbenim kritičarima zvuči kao kombinacija Duran Durana i glazbe iz serije Beverly Hills 90210.

@eurovision A licence to thrill! ? That was Voyager from Down Under ?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:19 Češku predstavlja grupa Vesna, čije je ime inspirirala slavenska božica proljeća koja promiče sestrinstvo i snagu žene. Markéta Mužátková, Tereza ČepkováBára JuránkováTanita YankováPatricie Kaňok i Olesya Ochepovskaya večeras pjevaju "My Sister‘s Crown", u kostimima u čijoj su izradi i same sudjelovale. Pjesmom žele podijeliti priču o sestrinstvu, a ona je ujedno i prosvjed protiv rodne nejednakosti.

22:15 Jere Pöyhönen, profesionalno poznat kao Käärijä, finski je reper, pjevač i tekstopisac. Večeras pjeva "Cha Cha Cha", a mnogi ga u subotu vide na pobjedničkom tronu. Reper koji je glazbu otkrio kada je imao samo 3 godine i nabijao loncima po kuhinji ističe kako ga je za ovu pjesmu nadahnula grupa Rammstein, te otkriva da im je posvetio i svoju tetovažu. 

Glazbeni kritičar BBC-ja ovu pjesmu proglasio je kombinacijom "žlice u blenderu, loših gitara, jeftinih synthesizera, blesavog euro-rapa i J-pop melodije koja se odmah uvuče u uho i lako osvaja publiku".

@eurovision The CHA CHA CHA-MAZING Käärijä ?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:12 Estonska pjevačica ruskih korijena, 21-godišnja Alika Milova svoj je glazbeni put počela graditi još u djetinjstvu brojnim pojavljivanjima u raznim pjevačkim natjecanjima i televizijskim emisijama. Pjesmom "Bridges" poručuje kako je u životu najvažnije ne izgubiti samog sebe i ostati svoj.

- Ako ste iskreni prema sebi, sve će biti dobro. Budi svoj, budi voljen i voli - govori Alika.

@eurovision Estonia‘s Alika, superb singer and telepathic piano player ? Such talent! ?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

22:08 Italiju na Eurosongu s moćnom baladom "Due Vite" predstavlja Marco Mengoni. Zgodni 34-godišnjak u Italiji je mega zvijezda, iza sebe ima već sedam studijskih albuma i 2,8 milijuna prodanih nosača zvuka. O njemu se skoro sve zna: što voli pojesti, što popiti, kako se voli opuštati... Jedina nepoznanica je njegov ljubavni život.

22:02  Albina uz potporu familije Kelemendi izvodi "Duje". Bivša natjecateljica showa The Voice izvodi dramatičnu balada o razdvojenim obiteljima i utjecaju rastave na djecu. Na Eurosongu nastupa uz roditelje, brata i dvije sestre. Albanska obiteljska supergrupa s pozornice poručuje: "Otiđite doma i volite svoju djecu!".

21:55 Lorine Zineb Nora Talhaoui, profesionalno poznata kao Loreen pobijedila je na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2012. sa svojom pjesmom "Euphoria", koja je bila na vrhu ljestvica u brojnim europskim zemljama. Sada se vraća sa svojim dugim noktima i pjesmom "Tattoo", a kladioničari je vide kao pobjednicu ovogodišnjeg Eurosonga.

Glazbeni kritičari ističu kako je ovo "žestoka trance himna koja vas pokupi poput orkana", mudro se referira na ABBA i ‘The Winner Takes It All‘. Uspije li pobijediti upisat će se u anale Eurosonga kao prva dvostruka pobjednica (dvije pobjede dosad je odnio jedino irski kantautor Johnny Logan, i to 1980. i 1987. godine).

@eurovision You’re stuck on me like a tattoo-hoo-hooo! ?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

21:50 Pjesma "Eaea" koju izvodi Blanca Paloma, španjolska pjevačica, scenografkinja i kostimografkinja. jedna je od glazbeno najintrigantijih pjesma ove godine, mješavina flamenca, arapskih glasovnih linija, synthesizera... Pjesma je posvećena ženskim precima, točnije baki izvođačice koja ju je uvela u svijet flamenca.

@eurovision Vamo’ allá Blanca Paloma ?️?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

21:47 Andrew Lambrou lani je želio predstavljati Australiju, no nije uspio. Ipak, svidio se Cipranima, pa su mu ponudili da za njih u Liverpoolu pjeva "Break a Broken Heart". Andrew je rođen u obitelji ciparskih Grka, a glazbom se bavi od svoje pete godine. Sa samo 17 godina potpisao je ugovor s Maree Hamblion u Sony Music Publishingu, što ga je postavilo na put stvaranja glazbe u Australiji i Los Angelesu. Sada je potpisao za City Pop Records i Panik Records i iza sebe ima već tri hit singla.

21:42 Francusku predstavlja La Zarra, rođena kao Fatima Zahra Hafdi. 25-godišnja francusko-kanadska pjevačica rođena je u Montrealu u obitelji marokanskog podrijetla i velika je obožavateljica Eurovizije. Svoju pjesmu ‘Évidemment‘ opisuje kao univerzalnu ljubavnu pjesmu i himnu koju svi mogu pjevati, a posvećena je njenom bivšem dečku koji ju je obasipao lažnim i besmislenim komplimentima, opisujući to stihovima poput "sva ova lijepa obećanja koja čujem, nisu ništa drugo nego vjetar" i "Tražim ljubav, ne nalazim je".

21:38 Predstavnik Srbije, Luke Black kaže da su ga za skladanje pjesme "Samo mi se spava" inspirirale videoigre i spavanje. Pjesmom šalje poruku svijetu koji mu se ne dopada, zbog čega se on opredijelio za san. Na pozornicu je stoga sa sobom ponio veliki krevet u obliku cvijeta. "Konstrakta mi je velika podrška", rekao je 30-godišnjak. Dovio je velike ovacije publike.

@eurovision The Serbian pop alchemist has awoken ⚗️?? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

21:34 Blanka Stajkow 23-godišnja je poljska pjevačica i model, još je u tinejdžerskoj dobi iskazivala strast prema glazbi. Ponekad stoga radi i kao DJ. Njezina pjesma ‘Solo‘ govori o ljubavi koja se pokazala drugačijom nego što se na prvi pogled činilo.

- Pjesmom želim poručiti da je ponekad bolje ostati sam, nego ući u ljubavnu vezu s nekim pogrešnim. Pjevam, zapravo, o ‘otrovnoj‘ ljubavi - kaže Blanka koja se prije Eurosonga pojavila u posljednjem izdanju showa Top Model.

21:30 Švicarski kandidat je 22-godišnji Remo Forrer, koji je 2020. godine pobijedio u showu The Voice. Forrer svira i harmoniku i klavir, a Eurosong smatra ekvivalentom Lige prvaka. Da sport itekako voli dokazuje činjenica što je jedno vrijeme radio u prodavaonice sportske opreme. 

@eurovision There’s not a dry eye in the house after that ??? #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

21:25 Portugal predstavlja Marisa Isabel Lopes Mena, poznatija pod umjetničkim imenom Mimicat, pop & soul pjevačica i kantautorica koja pjeva ‘Ai Coração‘. Na scenu je donijela atmosferu luksuza i glamura, dašak Moulin Rougea, raskošnu kabaretsku točku o ljubavi koja tjera u ludilo, a o kojem je 15 godina sanjala dok je, radeći kao agentica za nekretnine, maštala kako će za život zarađivati baveći se glazbom.

21:20 Prva na redu je Austrija s pjesmom Teye & Salene - Who the Hell is Edgar? Ova pjesma kritika je društva, a kroz opsjednutost Edgarom Allanom Poeom govori o tome kako je teško uspjeti ženama, autoricama pjesama, u glazbenoj industriji. Zato će, kako pjevaju, više pohvala dobiti ako tvrde da su opsjednute duhom pjesnika iz 19. stoljeća.

21:10 Duško Ćurlić za HTV će večeras po sedamnaesti put komentirati Eurosong. Prvi put u ulozi komentatora pojavio se 2005. u Kijevu. Za Jutarnji list je otkrio da u komentatorskoj kabini ima samo bočicu vode. 

image
/Privatni Arhiv

21:00 Eurosong je otvorio ukrajinski bend Kalush Orchestra koji je izveo svoju uspješnicu "Stefania". Nakon njihovog nastupa, uslijedio je defile zastava, odnosno natjecatelja.

Let 3 je izašao obavijen u hrvatske zastave koje su bile ukrašene slovima "ŠČ", a Damir Prodanović Prlja bio je odjeven u plavo-žutu kombinaciju kojom je dao potporu Ukrajini.

image
/Screenshot/youtube

Tijekom početnog mimohoda svih izvođača ponašali su se poput nogometnih navijača kličući, plješćuci pa čak i pjevajući refrene pjesama natjecateljica. Najveći su pljesak uz Britanku u press centru dobili su Talijan, Finac te, pogađate, Let 3.

image
/Privatni Arhiv

20:49 Na društvenim se mrežama pojavio navodni raspored programa u Liverpool Areni. Program počinje u 21 sat, Let 3 bi se na pozornicu trebao popeti oko 23:07, glasanje kreće oko 23:16 i trajat će do 00:02 sati, a pobjednika bismo trebali doznati oko 00:55 sati.

20:45 Damir Martinović Mrle na TikTok profilu je pokazao kako se Letovci pripremaju za veliki nastup. "Jeste li spremni za party?", napisao je ispod videa na kojem riječki glazbenici u raskošnim haljinama šetaju pozornicom i mašu publici.

20:39 O atmosferi koja vlada prije početka velikog finala obavijestila nas je Mrlina partnerica, pjevačica Ivanka Mazurkijević: "Ovdje ih svi puno podržavaju i vole - tako da ih to sve baš "diže" dok traje ovaj naporni tempo. Drago im je da su predzadnji na redu večeras, drago je i nama - mislimo da je to sve s razlogom, i da večeras kotiraju visoko", rekla je. Više pročitajte OVDJE.


 

20:00 Večeras je na rasporedu dugoiščekivano veliko finale Eurosonga 2023.

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i hrvatski predstavnici Let 3. Hrvatska će se ovoga puta na pozornicu popeti predposljednja, a broj 25 ujedno je najkasniji redni broj pod kojim smo ikad nastupali.

Nakon što su polufinala Eurosonga predvodile tri dame Alesha Dixon, Julia Sanina i Hannah Waddingham, finale Eurosonga vodit će Graham Norton.

Redoslijed nastupanja u finalu:



19:30 Eurosong je ove godine kompletno promijenio svoja pravila. Kako se sada glasa i što su dopustili prvi put u povijesti saznajte OVDJE.

19:24 Radnici pekare u Rijeci, rodnom gradu članova Leta 3, danas su u njihovu čast napravili simpatičnu gestu. Ispekli su kruh podrške u obliku, čega li drugog, nego slavnog uzvika "ŠČ!"

Iz pekare su naveli da su i "Š" i "Č" kruhovi teški po pet kilograma, a njihove su fotografije podijelili na Pikovoj Facebook stranici.

 



19:19 Liverpool već tjedan dana živi s Eurosongom, na ulicama se mogu sresti ljudi odjeveni poput članova ABBA-e, Lordija, ovogodišnjeg finskog predstavnika Kaarije... Danas je vrhunac. Pitanje svih pitanja je: tko pobjeđuje, kako će se tko plasirati.
Više pročitajte OVDJE.

image
Livio Andrijic/Cropix
image
Livio Andrijic/Cropix
image
Livio Andrijic/Cropix
image
Livio Andrijic/Cropix
image
Livio Andrijic/Cropix



18:00 Koliko god da se neki u Hrvatskoj zgražaju nad ovogodišnjim nastupom benda Let 3 i njihove skladbe Mama ŠČ!, ipak je najbitnije da u ovu subotu na pozornici u Liverpoolu nakon dugih šest godina stagniranja imamo našeg predstavnika.

Riječki rockeri su suvereno zaŠČinili svoj nastup, digli publiku na noge, zbog čega s nestrpljivošću iščekujemo subotnju završnicu. Nikada se ne zna, Eurosongovi vjetrovi su nepredvidljivi, no bez obzira na to pucamo u pravcu vrha, dobro znajući da onaj tko se malome nada, u praksi dobiva još manje. Zato držimo fige za uspjeh. A držat će ih i estradni menadžer Zoran Škugor koji nam je bez iti malo sumnje netom prije prve polufinalne večeri našeg predstavnika i njihovu antiratnu eklektiku vidio u finalu. Što ima za reći finalu ususret možete pročitati OVDJE.

16:35 Kako bi se pripremili za veliko finale ovogodišnjeg Eurosonga, riječki rokeri iz Leta 3 posjetili su jedan liverpulski wellness i spa centar.

Ako je suditi po videozapisu koji su u subotu popodne objavili na svom Facebook profilu, ta se odluka pokazala kao pun pogodak.

Članovi benda priuštili su si tretmane lica, a dok su odmarali, u njih kao da je ušao duh Mame ŠČ te su svi do jednog počeli izgovarati njezino ime.

Na snimci se može vidjeti i da je maserka izmasirala desnu ruku i prste basista grupe Damira Martinovića Mrleta.

Osim što je objavio spomenuti šaljivi video, Let 3 je još jednom pozvao sve svoje obožavatelje i obožavatelje Eurosonga da im večeras daju glas.

 

 

04. svibanj 2024 00:06