StoryEditorOCM
ForumNJEMAČKA U ŠOKU

Novi detalji nesreće: otac skrivio prometnu nesreću, ostavio teško ozlijeđenog sina u vozilu i pobjegao

Piše Vijesti SD
5. prosinca 2023. - 08:56

Vozač (25) koji je u noći s petka na subotu u slupanom vozilu nakon prometne nesreće ostavio teško ozlijeđenu bebu je otac djeteta koje ima samo šest mjeseci. 

Nakon prvog izvješća, policija je objavila detalje nesreće.

U noći s petka na subotu, (2. prosinca) oko dva sata, jak prasak probudio je stanare četvrti oko Sylter Straße u njemalčkom gradu Wiesbadenu. Stanari su izašli na ulicu i vidjeli kako na boku leži demolirani VW Touran. U olupini je bila uplakana beba, od vozača nije bilo traga, prenosi Fenix magazin.

Hitna pomoć je stigla brzo i zbrinula bebu koja je zadobila tešku ozljedu glave.

Prvobitni očevid na mjestu nesreće pokazao je kako se VW iz nepoznatog razloga zabio u pet parkiranih vozila, a potom i u uličnu rasvjetu. Do jutra su policajci u mraku tražili vozača nesreće, no on je u subotu tijekom dana sam došao u policijsku postaju.

– Iznenada je muškarac iz Wiesbadena ušao u policijsku postaju na Willy-Brandt-Allee i tvrdio da je vozač VW Tourana  koji je skrivio nesreću. Tijekom policijskog ispitivanja pokazalo se da je 25-godišnjak otac djeteta. Priznao je da je sina ostavio u dječjoj sjedalici, priopćila je policija.

Muškarac, ne samo da mora odgovarati za već utvrđeni bijeg, već i za nepružanje pomoći i napuštanje djeteta. Beba se još uvijek nalazi u bolnici, ali je izvan životne opasnosti.

Zašto je otac djeteta pobjegao i ostavio dijete u vozilu, policija nije objavila.

Kako je u subotu u večernjim satima priopćila policija, svjedoci su oko 2 sata ujutro čuli jak prasak. Kada su došli na mjesto nesreće, zatekli su automobil prevrnut na bok. Unutra je bila beba, a vozaču nije bilo traga. Beba je odvedena u bolnicu. Prema prvim liječničkim procjenama, ozljede su teške, ali nisu opasne po život.

Policija sumnja da je muškarac prethodno automobilom udario u parkirana vozila, rasvjetni stup i gromade pored ceste. Na licu mjesta bio je vještak koji je točno rekonstruirao nesreću.

Istraga je u tijeku.

 

08. svibanj 2024 08:09