StoryEditorOCM
ForumPREVARA

Nakon Dina Jelusića i Doris Pinčić Guberović postala žrtva krađe identiteta: objavljen je lažni oglas

Piše SCENA SD
22. prosinca 2023. - 08:39

Iz dana u dan svjedočimo sve većem broju raznih prevara. Nakon što je Dino Jelušić objavio da je postao žrtva krađe identiteta (netko je otvorio lažne profile na njegovo ime, i slao poruke drugima), u četvrtak je voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović  upozorila na društvenim mrežama kako se na jednome portalu pojavio lažni oglas s njezinim identitetom.

Članak ima naslov "Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine", opremljen je fotografijom na kojoj voditeljica drži tablete za mršavljenje. Vide se i izjave, za koje portal navodi da su Dorisine.

image

Doris Pinčić Guberović

Instagram Dorispincic_doda

"Počeli su me zvati s prijetnjama. I pisali svakakve gadosti na društvenim mrežama. Zamislite da sam čak morala promijeniti broj telefona i unajmiti tjelohranitelja. Kunem se da ću zauvijek pamtiti ovo strašno razdoblje o svom životu. Osim toga, tužili su me Ustavnom sudu!" - stoji u članku.

"Ovo svi kužimo da je lažni oglas, jel tako?", napisala je Doris i dodala: "I objasnimo starijima ili nekome tko nekuži ako pitaju..."

image

Doris Pinčić Guberović

Instagram Dorispincic_doda
27. travanj 2024 11:48