StoryEditorOCM
ForumPROŠIRILE SE FOTKE

Manekenka: ‘Moja religiozna obitelj me se odrekla. A ja sada zarađujem milijune! No, OnlyFans ne može trajati vječno‘

Piše Piše
4. lipnja 2023. - 14:13

Sava Schultz (21), manekenka iz Utaha, otkrila je kako je prekinula kontakt s obitelji kad su njene eksplicitne fotografije procurile na društvenim mrežama, iako sad zarađuje milijune na svojim seksi snimkama, prenosi Jutarnji list.

Mlada zvijezda dnevno zaradi oko 5 tisuća funti, no njen put nije bio nimalo lak. Uz studij se bavila manekenstvom, a osoba kojoj je vjerovala eksplicitno ju je fotografirala bez pristanka. O fotografijama nije previše razmišljala sve dok nije otkrila da ih prevarant prodaje na lažnom OnlyFans profilu.

- Nitko ih nije trebao vidjeti, no društvene mreže su eksplodirale i počeo je zarađivati na fotografijama na kojima se vide moje grudi, rekla je Sava.

Plavokosa manekenka bila je zauzeta fakultetom kad su fotografije počele iskakati posvuda. Nije joj bilo ugodno jer, kako navodi, nikad nije imala želju raditi intimne fotografije.

- Fotografije su procurile i na Reddit te ih je prvi vidio moj djed. Rekao je cijeloj obitelji, a ubrzo su se proširile i po cijelom gradu. Bila sam normalna studentica koja se povremeno bavila društvenim mrežama, objavljivala sam slatke popularne snimke, duhovite snimke ili snimke na kojima sam se spremala za izlazak. Htjela sam se usredotočiti na stvaranje sadržaja i nisam htjela biti seksualizirana, prisjeća se Schultz.

Nakon scenarija iz noćne more, 21-godišnjakinja je uzela stvar u svoje ruke i otvorila vlastiti profil na internetskoj stranici sa sadržajem za odrasle.

- Njegove fotografije sada su suvišne jer prodajem vlastite, rekla je.

Njezina x-ocjena naglo je porasla te sada zarađuje oko 160 tisuća funti mjesečno samo od platforme na kojoj dijeli svoje fotografije i snimke. Na TikToku ima 2,2 milijuna pratitelja, a na Instagramu je prati 1,4 milijuna ljudi. Ipak, Savina super-religiozna i konzervativna obitelj nije prihvatila njenu nekonvencionalnu karijeru.

- Šokirala me reakcija moje obitelji, odrekli su me se na mjesec dana pa sam otišla od kuće, tvrdi djevojka. Odnos s obitelji i dalje je kompliciran, a brat je prestao razgovarati s njom.

Sava je pokrenula dobrotvornu organizaciju za iskorištavane žene u Dominikanskoj Republici kako bi pomogla drugima s problemom. - Novac ne može kupiti sve, ali može pomoći, zaključila je.

U budućnosti planira povratak na fakultet jer, kako kaže, OnlyFans ne može trajati vječno, prenosi Jutarnji list.

18. travanj 2024 12:00