StoryEditorOCM
ForumŽIVOT NIJE FER

Majka s transplantiranim srcem umrla samo nekoliko sati nakon poroda

Piše 100POSTO.HR
30. lipnja 2017. - 15:40
srce

Žena kojoj je uspješno transplantirano srce umrla je samo nekoliko sati nakon što je rodila prvo dijete, unatoč tome što nije pokazivala nikakve znakove slabog zdravlja.

Meg Johnson (31) rodila je kćerkicu Eiliee Kate u Nashvilleu, ovog utorka u 2,40 sati, a njezin suprug Nat cijelo je vrijeme bio uz nju, piše The Independent.

"Sretan rođendan Eilee Kate Johnson. Megan je bila / jest profesionalna i osjeća se odlično. Njeno srce je savršeno radilo cijelo vrijeme, a Eilee nam je došla brzo i glatko. Ja sam bogat čovjek!!!", napisao je Nat uz sliku svoje žene i njihove djevojčice odmah po porodu.

Nakon poroda novopečeni roditelji sjedili su zajedno i satima bdjeli nad svojom prvorođenom, držali su je i radili prve fotografije. No oko devet sati, mlada mama počela je osjećati slabost, u roku od samo nekoliko minuta liječnici su rekli kako ju ne mogu spasiti. Umrla je nešto prije 10 sati.

Iako je Meg prije sedam godina imala transplantaciju srca, zbog miokarditisa (bolesti upale srčanog mišića), liječnici ne vjeruju da je to uzrok njezine smrti.

Dok liječnici pokušavaju saznati koji je pravi uzrok smrti, prijatelji mlade obitelji pokrenuli su kampanju za prikupljanje novčane pomoći Nathanu i Eilee. Natov najbolji prijatelj, koji je i pokrenuo kampanju, Josh Wilsonnapisao je: "Nathan je shrvan. Ne postoje riječi za ovo, tako da ni neću reći više od ovoga. Ovo je što znam. Nathan je predivan muškarac i nevjerojatan otac. Jako voli svoju kćer."

Novac prikupljaju kako bi Nathan mogao preživjeti barem šest mjeseci bez posla, da bi se mogao brinuti za novorođenče. Nathan je glazbenik i producent koji izvodi vlastitu glazbu, a prikupljen novac bi mu priuštio vrijeme koje bi mogao posvetiti kćerki.

 

28. travanj 2024 18:59