StoryEditorOCM
ForumRENOVACIJA

Fantastičan stan mlade žene kojoj riječ ‘stil‘ nije strana. Ima površinu hotelske sobe i sve na dohvat ruke

Piše MOZAIK SD
28. listopada 2023. - 12:32

Mali stan može biti šarmantan, simpatičan, intiman, sladak, jednostavan za održavanje... Sve su to izrazi koje često koristimo i s kojima se tješimo svi mi koji živimo u malim stanovima. Budimo realni, na listi pozitivnih i negativnih stvari koje imaju mali stanovi, prevladavaju ipak one negativne, i to uglavnom iz jednog razloga – mali stanovi čovjeku pružaju premalo prostora za sve njegove želje i potrebe. No, to ne znači da ne mogu biti sređeni bolje od velikih, baš poput stana koji vam danas predstavljamo, piše Dom i dizajn.

image
Behrer & Partners
image
Behrer & Partners

Naime, ima ukupnu površinu hotelske sobe - samo 26 m², ali pogledajte kako je pametno dizajniran! Uređen je za mladu ženu, kojoj riječ “stil” nije strana. Vlasnici nudi prilično dobre uvjete za ugodan život - tu je udobno mjesto za odmor i spavanje, kompaktna kuhinja i prostor za blagovanje. Za zidove je odabrana elegantna siva boja koja lijepo ističe bijeli namještaj te prostor čini svijetlim i prozračnim, unatoč minimalnoj kvadraturi.

image
Behrer & Partners
image
Behrer & Partners

Mala kompaktna bijela kuhinja omogućuje da je sve na dohvat ruke. Ima ugrađene sve potrebne uređaje za pripremu hrane i mali šank za objedovanje. No, elegantan izgled je postignut detaljima: bijelim metro pločica, zlatnim ručkica na kuhinjskim ormarićima i kožnim barskim stolcima u toploj smeđoj boji.

image
Behrer & Partners
image
Behrer & Partners

Čak i nakon napornog i dugog radnog dana, životni prostor bi nas trebao opustiti i relaksirati, a udoban i veliki krevet u uglu sobe nasuprot prozora idealno je mjesto za odmor.

image
Behrer & Partners

Dodatnu udobnost u tako malom stanu stvaraju lijepi ukrasi i dekoracije na zidovima, prozorima i stolovima. Nekoliko jastuka i pokrivač na kauču također će pridonijeti stvaranju udobnog doma, kao i ogledalo i slike na zidu koje su unijele malo poleta i stila u ovaj ugodan prostor.

image
Behrer & Partners

Tuš u kupaonici potvrđuje da vlasnica stana definitivno nema vremena za opuštanje u kadi s pjenom. Kada je veličina kupaonice jako mala važno je racionalno iskoristiti svaki centimetar. Stoga, tuš s kompaktnom odvodnom rešetkom u podu - mudra je odluka za uštedu prostora. Osim toga, jednostavna je za čišćenje.

image
Behrer & Partners
26. travanj 2024 23:54