StoryEditorOCM
ĐiradaČETVERO MALIH ODRASLIH

Završetak bloka filmova s ovogodišnjeg FMFS-a: u četvrtak u Kino Zoni pogledajte hit film o poliamornim vezama!

Piše Zadarski.hr
19. srpnja 2023. - 10:02

Selekciju odabranih filmova s ovogodišnjeg FMFS-a u četvrtak, 20. srpnja, zatvara finska humorna drama ‘‘Četvero malih odraslih‘‘ koja se bavi tematikom romantične poliamorne veze.

Juulia, uspješna parlamentarna zastupnica, u naizgled je savršenom braku sa suprugom Matiasom s kojim ima malog sina. Kad sazna da je Matias već neko vrijeme vara s drugom ženom, samohranom majkom Enni, doživljava šok.Kako bi pokušala spasiti brak, Juulia poziva Enni da ostane dio njihovih života kao djevojka njezinog muža i predstavlja im ideju poliamorne veze. Uskoro se i Juulia zaljubljuje u mladog Miska...

Humorna drama koja se bavi nesvakidašnjom tematikom romantične veze između više od dvoje ljudi premijerno je prikazana u natjecateljskom programu filmskog festivala u Rotterdamu. Režiju i scenarij potpisuje jedna od najperspektivnijih finskih autorica današnjice, za Oskara nominirana (kratkometražni film ‘‘Moram li se pobrinuti za sve?‘‘) Selma Vilhunen dok se u glavnim ulogama pojavljuju Vilhelm Blomgren, Alma Pöysti, Oona Airola, Eero Milonoff i Pietu Wikström.

‘‘Četvero malih odraslih‘‘ je na rasporedu u četvrtak 20. srpnja s početkom od 21h, ulaznice po cijeni od 4 eura (30, 14 kuna) mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.

Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, audiovizualnog centra, a odvija Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar

24. svibanj 2024 18:58