StoryEditorOCM
ĐiradaSUDJELUJTE I VI

Zajedničko kreiranje budućnosti Tinela i Platforme - od sna

Piše Zadarski.hr
9. travnja 2021. - 10:39

Platforma za Kino poziva na aktivnost "Izgradnja kapaciteta za strateško promišljanje i participativno planiranje na razini cjelokupnog sustava" kroz koju ćemo izraditi strateški plan Platforme za Kino.

Pozivamo sve članove Platforme i širu javnost da nam se pridruže na aktivno i zajedničko kreiranje budućnosti Tinela i Platforme - od sna, preko strategije do konkretnih provedbenih detalja - u nedjelju 11. travnja 2021. od 16:00 do 19:00 sati u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu. 

Edukacijske aktivnosti sastoje se od dva ciklusa facilitiranih radionica, od kojih se prva održava 10. ožujka za članove Platforme a druga 11. ožujka za širu javnost i članove Platforme. Teme edukacije su sudioničko upravljanje i metode participativnog vođenja, s ciljem zajedničkog stvaranja strateškog plana Platforme za 2021. - 2023. godinu.

Proces će facilitirati Jasenka Gojšić, facilitatorica transformacijskog učenja. Jasenka je vodila veoma uspješan proces pod nazivom "Kolektivni san" u sklopu ESF projekta K.IN.O., a tijekom kojeg je su-kreiran program Tinela. Tako nastali program poslužio je kao osnova za izradu operativnog plana Platforme za Kino za 2021. godinu. 

Ova aktivnost se odvija u sklopu projekta "Platforma za Kino", sufinanciran sredstvima Zaklade Kultura Nova.

Zbog epidemioloških mjera broj je ograničen te molimo da se najavite dolazak na e-mail adresu kino.filipjakov@gmail.com ili broj mobitela 095 527 0863.

17. travanj 2024 18:32