StoryEditorOCM
ĐiradaUZ MARKA PECOTIĆA

Silba se priprema za poseban vikend koji će obilježiti jubilarno deseto izdanje Big Game Fishing natjecanja!

Piše Zadarski.hr
26. rujna 2024. - 11:33

Otok Silba priprema se za poseban vikend koji će obilježiti jubilarno deseto izdanje Big Game Fishing natjecanja!

Svi ljubitelji ribolova, zabave i dobre glazbe pozvani su da 26.27.i 28.09 2024. godine posjete ovaj predivan otok pješaka i budu dio nezaboravne proslave.

Natjecanje Big Game Fishing Silba je kroz deset godina postalo jedno od najvažnijih otočkih događanja koje okuplja strastvene ribolovce iz cijele Hrvatske i šire. Ove godine, uz sportski duh i natjecateljsku atmosferu, posjetitelji će uživati i u spektakularnom koncertu poznatog pjevača Marka Pecotića – Pece. 

Njegov prepoznatljiv glas i hitovi zasigurno će stvoriti poseban ugođaj pod zvjezdanim nebom, a očekuje se i atmosfera puna dobre energije i veselja.

Osim ribolova i glazbe, sudionike i posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda, uz specijalitete domaće kuhinje i, naravno, svježu ribu iz ulova natjecatelja. Pripremljene su i brojne dodatne aktivnosti, idealne za obitelj, prijatelje i sve one koji žele osjetiti čaroliju ovog prekrasnog otoka.

Natjecanje se održava uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i Europske Unije u sklopu projekta ‘‘Sportski duh Silbe 2024.‘‘ te uz podršku donatora i sponzora Elog d.o.o., Rent a boat Silba, Tim Kabel, Pap promet, Montelektro, ZKM Škabrnja, Konoba Alavija, Suhi vez Natali, Hot Horse, Turistička agencija Adriatic solution, Peak Consult, Market Silba, Fasolari Novalja, Slastičarnica Oaza i Silba Otium.

ŠRD Galeb poziva sve koji vole more, ribolov i dobru zabavu da im se pridruže u ovoj jedinstvenoj proslavi 10. obljetnice Big Game Fishing natjecanja na Silbi. Ne propustite priliku provesti nezaboravan vikend uz vrhunsku glazbu i uživanje u čarima Jadrana.

Vidimo se na Silbi!

26. rujan 2024 11:36